Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Sex je všude, krize ho nezastaví

Stále více žen se uchyluje k sexu přes internet za peníze.

Snadný výdělek během ekonomické krize, o které je slyšet stále víc a dotýká se všech odvětví. Všech? Ovšemže ne. Sexu se žádná krize netýká! Ne nadarmo je prostituce označována za nejstarší lidské řemeslo. Sex totiž patří k základním lidským potřebám a pro mnoho lidí je na stejném žebříčku hodnot například s jídlem. A jíst přece musí každý.

Ideálním výrobním prostředkem v takovémto druhu podnikání je pak alespoň středně rychlé připojení na internet, sluchátka s mikrofonem a webkamera. Ani jedno dnes nestojí skoro nic a díky tomu stále více žen směřuje k snadnému a bezbolestnému výdělku. Navíc v pohodlí domova!

A to se vyplatí!
To všechno dokazuje výzkum britských ekonomů, kteří o zvyšujících se sexuálních aktivitách na internetu informovali na slavném zpravodajském kanále BBC.

Výhody značně převažují nad nevýhodami, jak se zdá. Vše je poměrně anonymní, kamera se dá přece nastavit i tak, aby nebylo ženě vidět do obličeje, k osobnímu kontaktu nedojde. Zákazník prostě pošle peníze třeba svým mobilním telefonem) a obratem mu přijde číslo účtu, na který se zaloguje. Na něm jej čeká zpravidla příjemná virtuální společnost, která si s ním bude povídat o sexu, čehož se s kolegyněmi v práci nejspíše nenaděje.

Krize je na sex krátká!

Navíc výběr je neuvěřitelně vysoký. Existují dokonce servery, které mají 17 miliónů klientů, pro které se před monitorem vysvléká 27 tisíc žen. Sazba za hodinu se přitom pohybuje poměrně vysoko, 800 korun je slušný plat nejen u nás, ale i v západní Evropě.

O jistotě na tomto poli podnikání svědčí dokonce i nudné ekonomické údaje v excelových tabulkách. Zatímco roku 2006 vydělaly sexuální pracovnice v Británii 760 miliónů liber, loni už to bylo neuvěřitelných 1,1 miliardy, což je skoro 30 miliard korun! Ekonomové dokonce odhadují, že v roce 2015 už by to mělo být dvakrát tolik. Co to znamená? Zhruba to, že Britové za sex po internetu vyhodí 60 miliard korun a lidstvo po zásluze konečně vyhyne.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 105