Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Archiv

První sex Angeliny Jolie? S nožem!

Jaké byly postelové začátky Johnyho Deppa nebo Angeliny Jolie?

Jaké máte vzpomínky na první sex? Troufneme si tvrdit, že škála zážitků půjde od krásných a jedinečných chvil až po kompletní fiasko. A můžeme vás uklidnit – celebrity na tom nejsou jinak.

Magická třináctka

Některé hvězdy se překvapivě otevřeně rozpovídaly o tom, jaké bylo jejich poprvé. Tak třeba Paris Hilton ztratila své panenství díky bráchovi Tori Spelling – Randymu. Dračice Angelina Jolie poprvé překvapivě nic necítila. A takový introvert jako Johny Depp si první sex užil už ve třinácti letech!

Pravdou je, že Angelina za Johnym v tomto ohledu pranic nezaostává. O své panenství přišla také ve třinácti a možná i proto má ze své sexuální premiéry nemastné neslané zážitky. „Prostě jsem necítila dost emocí,“ sdělila manželka Brada Pitta americkému časopisu US Weekly. „A tak jsem vzala nůž a řízla ho,“ dodala způsob, jakým dosáhla většího sblížení s partnerem.

Johny Depp si to poprvé rozdal v autě. „Bylo mi čerstvých třináct a s žádnou holkou jsem do té doby vůbec nic neměl,“ říká současný sexy idol. Tenkrát byl v nějaké kapele, kde holka, která ho zasvětila do tajů sexu, také hrála.

Zdá se, že třináctka je pro celebrity nějaké magické číslo. V tomto věku totiž přišla o panenství také Kelly Osbourne, dcera rockového dinosaura Ozzyho. Ne že by to u ní nějak překvapilo.

Vyčkávající celebrity

„Byla jsem si jistá, že jsem těhotná. Problém byl v tom, že jsem ještě nikdy neměla menstruaci,“ vzpomíná Kelly se smíchem na tehdejší starosti.

Třeba taková Paris Hilton byla zodpovědnější. Se sexem počkala až do patnácti, kdy o něj přišla s bráchou Tori Spelling, která proslula jako Donna v Beverly Hills. Paris tehdy Randyho znala dva měsíce.

Pokud si ale myslíte, že na to celebrity programově skáčou nějak brzy, je třeba uvést i opačné případy. Například Ann Ferguson známá jako Fergie z Black Eyed Pees si své poprvé odbyla až v osmnácti.

„Dalo mi to hodně zabrat, abych vydržela až do osmnácti. Vždycky jsem byla velmi sexuální osoba,“ říká Fergie.

Brooke Shields se poprvé vyspala s chlapem dokonce až ve dvaadvaceti. Dnes lituje, že to neudělala dříve. Neměla by prý takové problémy s váhou.

A třeba Jessica Simpson se podle svých slov poprvé odevzdala až po svatbě svému manželovi. Vzali se v roce 2002 a o tři roky později už byli rozvedeni. První sex byl ale prý jako pohádka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 97