Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dívčí euforie / foto: Shutterstock

Nejlepší erotické hračky!

Jsou stále důmyslnější…

Za nejrůznější erotické a sexuální hračky vydávají lidé ročně obrovské částky. To by pochopitelně nebylo možné, kdyby se každou chvíli neobjevila nějaká nová. A některé stojí opravdu za to…

G procedura
Takřka tři čtvrtiny žen přiznávají, že na svůj první orgasmus, při kterém by cítily přítomnost takzvaného bodu G, teprve čekají.

Pomoci jim přitom může ani ne tak hračička, jako zvláštní procedura aplikování kolagenu, jenž pomůže něco jako bod G vytvořit.

Celá procedura je velmi jednoduchá a bezbolestná. Má však značné účinky – 87% žen po jejím prodělání potvrdilo vyšší míru vzrušení.

Šup s ním do díry
Když dostaly ženy vibrátory, museli se muži cítit ochuzení. Netrvalo však dlouho a výrobci erotických hraček přispěchali s patřičnými nástroji také pro ně. Jedním z nich je „Tenga Hole“, což je možná nejlepší umělohmotná vagína.

Dá se použít vícekrát, je vodotěsná a navíc do mužského přirození vysílá nejrůznější vzruchy, které je možné regulovat pomocí tlačítek. Pak už není třeba strkat penis do trubek někde na ulici a nechat si ho vytahovat požárníky.

magazin.cz

Sexuální robotka
Douglas Hines měl vznešený záměr. Chtěl vytvořit robota s vyspělou umělou inteligencí a osobností. Nakonec z toho vznikla Roxxy – první sexuální robotka na světě.

Leccos z původního projektu v ní zůstalo. Můžete jí nastavit jednu z pěti osobností, povídat si s ní atd. Především je však určena na sex, což zpříjemní syntetická kůže připomínající lidskou pokožku. Dokonce dosahuje orgasmu.

magazin.cz


Wow Willy
Tento sexuální nástroj je jen pro otrlé. Pro otrlé muže, kteří jsou s velikostí svého nádobíčka nespokojeni natolik, že pro jeho zvětšení podstoupí i drastickou metodu natahování. Právě k tomu je určeno náčiní Wow Willy.

Stačí někde zaháknout, připevnit k penisu a natahovat. Když to prý budete dělat často a pravidelně, můžete se těšit na prodloužení mezi čtyřmi a šesti centimetry.

magazin.cz

Zelený vibrátor
Bylo jen otázkou času, kdy celosvětové uvědomování si udržitelného rozvoje dosáhne až do fáze, ve které lidé začnou přemýšlet, čím obhospodařují svá intimní místa.

Takzvaný „Earth Angel“ je prvním zeleným vibrátorem na světě. Pohání se otáčením kolečka na jeho základně. Nakonec to může být přínosné i jinak – obšťastňování trvá déle a více si ho užijete.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 66