Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Hlasité sexuální orgie přivolaly policii

Hlasitý sex někdy může zapříčinit nečekané nepříjemnosti.

Doslova vynervovaný občan městečka Kelsterbachu v jižním Hesensku zavolal během noci na policejní stanici a trval na tom, aby strážci zákona okamžitě vyřešili jeho kolosální problém. Nedokázal totiž už dál snášet křik ozývající se ze sousedního bytu.

Za zdí se ovšem nedělo nic nezákonného. Zamilovaný pár si tam jen plnými doušky užíval vášnivého sexu. Pravda, choval se při něm mimořádně hlučně.

Podle úředního záznamu přivolaná policejní hlídka na místě zjistila, že milující se dvojice prožila delší odloučení. A tak si posléze všechno náležitě vynahrazovala - i s nadměrnými decibely…

Rušitel se omluvil
Podle výpovědi pobouřeného muže se k sobě ovšem oba rušitelé občanského soužití vrátili už před několika měsíci. A od té doby se co chvíli dlouhé hodiny věnovali jeden druhému natolik intenzivně, že se přitom za zdí při nejlepší vůli nedalo spát. Když už toho měl vystresovaný soused doslova po krk, zatelefonoval na policii.

Sexulačný provinilec se po nočním příjezdu přivolané hlídky projevil jako uznalý a chápavý muž.

Požádal o prominutí a za přítomnosti policistů slíbil, že napříště bude brát na ostatní obyvatele domu patřičné ohledy. Od jeho vášnivé partnerky se však chudák soused zatím omluvy nedočkal.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 50