Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Palce dolů! / foto: shutterstock

5 důvodů, proč ženy nenávidí muže

Ženy to nemají s muži jednoduché.

Nedávno jsme si představili pětici nejotravnějších ženských vlastností. A aby to bylo spravedlivé, tentokrát tu máme důvody, pro které ženy nesnášejí muže.

Nezodpovědnost

Války, genocidy, podivné genetické experimenty, atomové bomby, koncentrační tábory. Stačí si vzpomenout na ty nejhorší věci, které lidstvo potkalo, a můžete si vsadit, že v nich mají prsty hlavně muži.

Chlapi jsou zkrátka nezodpovědní a nehledí na následky, které svými činy způsobí. Samozřejmě to nemusí být jen v takto zásadních otázkách, ale i v detailech všedního života. Na druhou stranu, kde by byl svět bez všech mužských vynálezů?

Lenost
Muži si libují v lenosti a v delegování práce na ostatní. Dokud tuto práci zastane jejich matka, dejme tomu, ale přechod z mateřského lůna do reality partnerského života s sebou často přináší velké komplikace. Muži se pak nemohou divit, že se ženy, kterým nezbývá, než se starat o úplně všechno, chtějí rozvádět.

Závislost
Je dokázáno, že muži snadněji spadnou do závislosti. Ať už to je na alkoholu, drogách, hazardu, prostě k tomu mají silnější sklony. Navíc se z nich stávají agresivní bytosti, když požijí návykovou látku, nebo když se jim nedaří ve hře. Spousta rodin se rozpadá kvůli závislostem otců.

Kriminalita
Statistika nelže: 85-95% kriminálníků spadá do kolonky mužského pohlaví. K mužské kriminalitě vede celá řada cest, například ta, že se muži nedokáží smířit se špatnými situacemi a snaží se je řešit ještě hůře. Další zase mají problém sami sebe kontrolovat, čímž se ale dostáváme obloukem zpět k nezodpovědnosti.

Nepozornost
Muži rádi zapomínají na narozeniny, valentýny, výročí a často nakupují vánoční dárky, aniž by se nad nimi trochu zamysleli. Často se chovají hodně neohrabaně a nediplomaticky a nemají cit pro romantické situace, které naopak ženy milují. Kromě toho muži rádi prdí, krkají a drbou se v rozkroku, klidně i na veřejnosti. Ke všemu jim nevadí se tomu hloupě smát.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 151