Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: all4yourfun.com

Příběh opravdové lásky. Měli jen 5 dní

Smrtelně nemocná žena se provdala. O pět dní později zemřela.

Příběh Katie Kirkpatrickové je velmi smutný, zároveň je na něm ale něco krásného. Katie dokázala prožít krásný den přesto, že byla na smrt nemocná.

Jednadvacetiletá dívka trpěla rakovinou pokročilého stádia. Dýchání pro ni bylo nesmírně obtížné a bolest dosahovala takových mezí, že přebila i morfium, jež jí mělo utlumovat.

Katie se ale ani tak nevzdala svého snu. Toužila se provdat, a to se jí splnilo. Vzal si jí Nick Goodwin, se kterým Katie chodila od střední školy.


Na tomto obrázku je zachycena jedna z léčebných procedur, které Katie podstupuje. Nick odpočívá na vedlejším lehátku. Zbývají tři dny do svatby.

magazin.cz


Katie se líčí a zkrášluje několik minut předtím, než stane po boku Nicka před knězem. Zcela evidentně je šťastná, přes bolesti, které zažívá.

magazin.cz


Otec Katie Dave se svou ženou Niki zvedá palec chvíli poté, co byl pár šťastně sezdán.

magazin.cz


Po svatbě nesmí chybět ani pořádná oslava. I tu si Nick a Katie dopřáli, samozřejmě spolu s přáteli. Podle všeho se dobře baví.

magazin.cz

Novomanželé se k sobě tisknou, zatímco svatební fotograf dělá co možná nejlepší snímky.

magazin.cz


Pro Katie je party vyčerpávající, místy se jí bolest zračí v obličeji, ale přesto se snaží šťastné okamžiky vychutnávat.

magazin.cz


O pět dní později Katie zemřela. Nenechala nemoc, aby jí vzala nejšťastnější chvíle života. Měla naději v budoucnost. Zažila krásnou svatbu, zažila lásku. A láska neumírá. Takhle Katie porazila rakovinu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 318