Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Málem milence udusila při sexu. Obřími prsy!

Ňadra jsou občas nebezpečná zbraň!

Sedmadvacetiletou Angličanku Claire Smedleyovou příroda obdařila opravdu úctyhodnými vnadami. Její prsa mají velikost dvanáct a jedno váží 6,5 kilogramu. Není divu, že její přítel Steven měl její křivky opravdu rád a ještě raději se jim v intimních chvilkách věnoval. Koho by napadlo, že se mu málem stanou osudnými. Málem ho udusily.

V interview pro News of the World Clarie celý příběh vypověděla veřejnosti. „Milovali jsme se jako obvykle. Jenže najednou začal Steven mávat pažemi a bil mě do zad. Myslela jsem, že vzrušením, takže jsem pokračovala v milování,“ popisuje příběh události vášnivá žena.

„Ale o pár minut později se přestal hýbat.“ Clarie přestala a když se na něj podívala, zjistila, že nedýchá. Proto rychle zavolala záchranku.

„Panikařila jsem a vytáčela jsem 999. V tu chvíli se, díky bohu, začal hýbat. Vypadal jako opilý, jako by byl v tranzu. Pak se rozkašlal a posadil se,“ vypráví s ulehčením.

Smutný konec
„Myslel jsem, že je to můj konec. Zkoušel jsem jí naznačit, aby přestala a slezla ze mě, ale asi si mé signály vyložila jinak,“ vzpomíná znova narozený muž. „Další věc, kterou si pamatuji, je, že sedím a ona se mě vyplašeně ptá, zda jsem OK.“ A smutně dodal: „Od té doby jsme se nemohli milovat.“

Celá událost páru neprospěla. Kvůli neschopnosti se milovat se rozešli. Clarie doufá, že se z ní stane modelka. Věří, že si svým poprsím může slušně vydělat.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 85