Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nebezpečný sex, neboli zranění při milování

Věřte, nevěřte, ale prý je to tak! Každý třetí dospělý obyvatel Velké Británie už utrpěl při sexu nějaké zranění. Ukázaly to výsledky ankety na serveru phonepiggybank.com.

Vůbec nejčastější jsou problémy s nataženými či s natrženými svaly. V "závěsu" následují poranění zad a odřeniny. Také krční ústřel, vymknuté koleno a vyvrácený prst patří k nepříjemným následkům bouřlivějšího sexu Britů a Britek. Přiznalo se k nim pět procent dotázaných.

Mluvčí společnosti, která anketu organizovala, pro anglický zpravodajský portál Telegraph.co.uk výslovně uvedl: "Sex je dnes poměrně riskantní záležitostí!"

Nejnebezpečnější sex? Na gauči!
Platí to podle něj nejen o zdravotních následcích, které v souvislosti s vášnivým milováním Brity a Britky sužují, ale i o místech, kde sex provozují. Neboť zdaleka ne každé je pro milostné hrátky vhodné.

Za vůbec nejnebezpečnější, pokud jde o rizika zranění, označili účastníci ankety překvapivě sex na pohovce. Následuje milování na schodech, v autě a ve sprše.

Ani vlastní postel, pokud jde o bezpečí při intimních radovánkách, není podle serveru phonepiggybank.com zdaleka pevnou jistotou. Rozhodně se tam prý přihodí víc zdravotních malérů, než třeba v kancelářské skříni.

Ovšem kolik Britů využívá k "techtlím a mechtlím" právě skříně, a zda tak činí často, o tom se výsledky výzkumu blíže nezmiňují.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 54