Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: Shutterstock

Hollywoodské celebrity radí, jak dostat ženu do postele!

Takové hvězdy jako Demi Mooreová, Madonna či Cameron Diazová se rozhodly participovat na nové knize rad z oblasti sexu, randění a vztahů.

T. J. Jeffersonovi, autorovi knihy That's What SHE Said: Women Reveal What Men Really Need to Know (v překladu Tohle řekla: Ženy odhalují to, co muži opravdu potřebují znát - pozn. Korza), předaly své ručně psané poznámky.

Každá to má jinak
Pokud chcete vědět, jak dostat Demi Mooreovou do postele, vyčtete z nich: "Pokud nás chcete svlečené, soustřeďte se na to, co dáváte, ne na to, co dostáváte. Může se vám podařit jednou zaskórovat, ale my vycítíme na míle daleko vaše sobecké touhy, a pak... nezájem," napsala Demi a dodala: "Ženy jsou sice od přírody pečovatelky, ale neberte to jako samozřejmost. Milostný vztah, po jakém prahneme, začíná tím, že nás oceníte."

Na druhou stranu Madonna neskrývala svou touhu po převaze. "Ženy jsou zde proto, aby likvidovaly mužské ego, prostě a jasně. Smiřte se s tím a život bude jednodušší," uvedla.

100 bílých stránek

Kniha, ke které napsal předmluvu manžel Demi Mooreové Ashton Kutcher, také nabízí pár moudrých rad od Cameron Diazové, která se ráda "ztrácí v divech lásky, v krásných věcech a svůdnosti". Také další osobnosti, jako hvězdička amerických sitcomů osmdesátých let Soleil Moon Fryeová, přispěly svým životním moudrem. Ta napsala prostě: "Máme to rády divoký a sprostý, stejně jako vy…"

Jefferson na myšlenku vytvořit tuto knihu přišel díky jedné ze svých přítelkyní. Ta mu v roce 2003 darovala knížku s názvem "Vše, co muži pochopili o ženách".

Když ji otevřel, našel sto čistě bílých stránek. Byl to jasný signál - muži o ženách nevědí NIC. To Jeffersona donutilo jít přímo ke zdroji a oslovit ženy, aby zjistil, co přesně muži potřebují vědět. Několik let se tak vyptával svých kamarádek i dalších žen, aby zaplnil stránky své knihy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21