Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sexuální rady, kterých by se muži měli držet

Co mužům radí pánské magazíny?

Ačkoliv to vypadá, že pánské magazíny jsou plné machistických výkřiků a rad pro vyšponování vlastního ega, občas se v nich překvapivě najde i dobrá rada do sexu. Těchto by se muži měli držet.

Sex není závod
Tento tip neustále opakuje magazín Mens Health, který je zaměřen na posilování. Člověk by čekal, že tu budou klást důraz na rychlovku, ale naopak – upozorňují, že předehra je důležitá a že by muž neměl nic uspěchat. Doporučují soustředit se v laskání na stehna a podbřišek.

Masáž hlavy
Něco tak citlivého bychom od časopisu Maxim nečekali. Svým čtenářům doporučuje, aby dopřáli partnerce masáž hlavy. Ačkoliv se to prý nezdá příliš erotické, může to v následném sexu způsobit divy.

Komplimenty
V řadě pánských časopisů narazíte na radu, že by se partnerka měla při sexu chválit. A to ne jen buranským „wow“ nebo „seš fakt žhavá“. Spíše se doporučuje méně expresivní výrazy jako „máš krásně měkká prsa“ či „miluji, jak voníš“. Chce to zkrátka vystihnout detail, čímž se kompliment stává adresnější. Zároveň nemá cenu si vymýšlet. Říkat holce, že má velká prsa, když to očividně není pravda, není zrovna ideální.

Soustřeďte se na nohy
Masáž nohou, obzvlášť pak chodidel, je to, co doporučuje internetový portál AskMen. Prý se jedná o způsob, jak partnerce pomoct k orgasmu, což je vždycky vítané. Chodidla by však při masáži měla být zahřátá – to pravděpodobnost orgasmu zvyšuje.

Hrajte
Ačkoliv z herectví jsou obviňovány zejména ženy při předstírání orgasmu, na divadle v posteli není vůbec nic špatného. Mužům magazín Maxim doporučuje, aby se stylizovali do jiné role. To totiž ženám pomáhá oprostit se od reality a pravidel, která je svazují. Pak se můžete dočkat opravdových divů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32