Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Orální sex není nevěra. Alespoň v Japonsku...

Jiný kraj, jiný mrav...

Tomio Okamura se nezdá. Navenek seriózní muž je ve skutečnosti rozverný syn české maminky a japonského otce s korejskými předky.

magazin.cz
Mluvčí asociace cestovních kanceláří kupříkladu o sexu vypráví celé hodiny. Věděli jste, že Japonky nepovažují orální sex za nevěru?

"Japonci mají zajímavou vlastnost. Říkají něco jiného, než si skutečně myslí. A pravdu si říkají jenom doma. Všichni ve světě si myslí, že Japonci jsou slušní, ale třeba se sexem začínají už ve čtrnácti," svěřil se Okamura Korzu.

Automaty na použité kalhotky
V Japonsku sex nikdy nebyl tabu. Dům s gejšami nikdy nestál na okraji města, ale v jeho středu. Japonci byli vždy velmi otevření a vše, co se líbí mužům, v zemi vycházejícího slunce také najdete. Dokonce i automat na použité kalhotky pro fetišisty. "Ve mně to ale vzbuzuje otázku, zda jde skutečně o použité kalhotky," směje se Okamura.

Kde svítí lampa, tam údajně takový stroj naleznete. Vložíte bankovku v hodnotě osmi set korun a kalhotky jsou vaše.

Po práci legraci
Před každým tokijským nádražím je takzvaná fashion massage. Tomio vybízí, aby si zájemci o tuto informaci na svém webovém vyhledávači výraz našli. Musejí hledat ve světě, nikoliv na českých serverech.

Fashion massage jsou podniky, kam chodí japonští muži po práci. Vybere si dívku, do automatu vloží bankovku a čeká. Přijde dívka a za 15 minut mu provede rychlý orální sex v přepočtu za tisíc korun.

"K mému překvapení tohle Japonky nepovažují za nevěru. Dokonce ani návštěvu nočního podniku. Podle jejich názoru v tom není láska," vysvětluje Okamura.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29