Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

6 cool tipů, které musíte vyzkoušet se svým klukem!

Holky, nemusí být vše jen podle vás!

Všimli jste si, že spousta párů dělá to, co chce ona? Těžko říct, proč kluci ustupují, ještě by se to dalo pochopit ve stádiu namlouvání, ale mnohým to vydrží i později. Nevěříte? Chodíte se svou drahou polovičkou po nákupech, do kina zásadně na romantické filmy, i když vedle běží Expendables? A když chcete, aby s vámi zašla motokáry, musíte s kámošem. A při tom je tolik báječných věcí, které vypadají jako pro kluky, ale užili byste si oba. Tady máte pár tipů!

Uvařte si pivo!
Rády vaříte a pečete? Proč byste nezkusili uvařit si s drahou polovičkou vlastní pivo? Dívka přispěje svou šikovností a zkušeností, kdežto parter se může snaživě plést pod nohy. Zaručujeme vám ale, že se budete báječně bavit!

Střílení na terč

Každý kluk má rád zbraně. A co bychom předstírali, lesklé, smrtelně nebezpečné věcičky vzrušují i mnoho slečen (už jen ten tvar). Návštěva střelnice s instruktorem je možná trochu dražší, ale nijak dramaticky. Uvidíte, že hodinka na střelnici vás nabije, ale nezabije!

Lezení po horolezecké stěně
Jasně, že v přírodě je to mnohem intenzivnějí zážitek. Hlavně díky romantickým horám. Ovšem při momentálním počasí bude vhodnější návštěva horolezecké stěny někde v tělocvičně. Uvidíte, že to je skvělé cvičení, které protáhne a zpevní vaše tělo! Po několika návštěvách zjistíte, že své ovoce to přinese i v posteli.

Fandit fotbalu
Fandovství je spíš mužská záležitost, ale emocionální výheň, která vzniká v kotli, osloví spíš dívky, které jsou otevřenější. Pak už nejde o fotbal, hokej, či basketbal, ale o davovou extázi a jedinečné souznění.

Golf

Golf je sport pro všechny. Na rozdíl od většiny ostatních sportů můžete i soupeřit. Tady nehraje roli síla či rychlost, nýbrž obratnost. A můžete chodit hodně pomalu, strávíte tak spolu ještě více času.

Založte rockovou kapelu
Je to známá věc – kluci milují počítačové hry a hraní na kytaru nebo předstírání hraní na kytaru. Zkuste to s kamarády dát dohromady a pořádně se ponořte do hlubin rocku. Existuje tolik dobrých songů... Rock není o umění, ale o prožívání!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 33