Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

5 tipů pro lepší sex!

S tímhle v posteli zabodujete.

Kvalitní sex vyžaduje čas a snahu. Problém je, že v dnešním uspěchaném světě mnozí postrádají představivost a motivaci, jednoduše proto, že jsou unavení. Jenže pak sex nestojí za nic, tak si ho zkuste zpestřit.

1. Oslepte se

Ačkoliv to zní poněkud drasticky, je to naopak velice příjemné. Faktem totiž je, že jakmile má jeden z partnerů třeba pásku přes oči, ochromí mu to jeden smysl. Jenže tím pádem začnou být jeho další smysly citlivější. Už jen to, že partner neví, kde přesně jste a co se mu chystáte dělat, je vzrušující. Nejlépe když použijete jazyk ke stimulaci nervových zakončení.

2. Vyzkoušejte nové místo
Jedním z nejspolehlivějších a zároveň nejjednodušších způsobů, jak si zpestřit sex, je přesunout se na jiné než obvyklé místo. Nejlepší sex mnozí zažijí na lehce veřejném místě, ale může to být třeba jen jiná místnost v bytě. Co třeba kuchyň? Představivosti se meze nekladou – sex se dá s trochou představivosti praktikovat všude.

3. Zkuste prsten na penis
Tato sexuální hračka je dobře dostupná a levná. Přitom vám může připravit skvělé zážitky. Prsten na erekci udrží penis ztopořený déle a navíc v tvrdší formě. Penis je pak citlivější, ale především lépe stimuluje partnerku uvnitř než ten, který je byť jen částečně měkký.

4. Změna polohy
Ano, skutečně je to takhle jednoduché. Většina lidí stále využívá stejných poloh. Jejich sex by přitom dostal kýženou šťávu, kdyby svůj repertoár trochu inovovali. Stačí zapojit vlastní fantazii, ale pokud sama o sobě nic nevymyslí, není problém zajít do knihkupectví a koupit jednu z mnoha knih o sexuálních polohách.

5. Mluvte sprostě
Sprostá mluva za normálních situací samozřejmě není hezká. A možná proto dokáže tak dobře opepřit sex. Peprná slovíčka skvěle stimulují mozek, který reaguje okamžitě. Navíc burcují představivost. Na druhou stranu není možné plácat lecjaké sprosťárny, ale je třeba vycítit hranici.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26