Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Cesta do pekel: 5 způsobů, jak zapudit ženu

Ne ve všem musíte být zrovna přeborníci.

Pro ženy je hledání toho pravého stejné jako hledání jehly v kupce sena. Proto potenciální uchazeče filtrují poměrně rychle. Většina jich ztratí šanci už poté, co prvně otevře pusu.

Lepte se a buďte nejistí

Známé pravidlo přírody zní, že když se někdo na někoho příliš nalepí, dojde k tomu, že hostitel parazita odmítne. Muž si zkrátka musí být jistý sám sebou a nemůže se bát toho, že když bude chvíli mimo, partnerku to rozčílí. Je tomu přesně naopak.

Navíc existují i muži, kteří potřebují neustále slyšet, že jsou krásní, zábavní a zajímaví. Takoví jsou ale v první řadě nejistí a k ničemu.

Nechte se vodit
Někteří muži se snaží ženám zavděčit tím, že v jejich chování hledají sebemenší signál toho, čím by jim mohli udělat radost. Typicky se to týká společných aktivit a tráveného času. Bezradný muž nakonec sklouzne k tomu, že se partnerky začne ptát, co by si přála.

Navzdory všem předpokladům to tak ale nefunguje. Žena chce vůdce, který ji překvapí a ohromí svou nápaditostí.

Buďte nudní
Není nic horšího než nudný chlap. Můžete na hromadu snášet romantické večeře, dárky, komplimenty, zkrátka všechno možné, ale když budete nudní, spolehlivě ženu odradíte.

Žena se chce smát, touží po tajemnu a žádá výzvy stejně jako sexuální napětí. Díky tomu se nenudí a dokáže se odvděčit.

Říkejte hlouposti
Muž musí zaujmout jak vzhledem, tak svým vyjadřováním. Proto neuspějete s replikami typu „Hej kotě, dneska ti to fakt sekne“, pochopitelně podpořenými vilným pohledem.

Jen o něco lepší, ale stejně zbytečné je vykládat vymyšlené příběhy, které nemají hlavu ani patu. Dopadnete stejně, jako byste neříkali nic a ještě se ztrapníte.

Buďte neodbytní
Sedí-li žena sama u stolu, navíc někde v rohu, je to samozřejmě skvělá šance zkusit štěstí. Pochopitelně začnete něčím jako „Ahoj, můžu ti koupit drink?“ A vcelku pochopitelně dostanete zamítavou odpověď (i když zázraky se dějí).

Cesta ke zkáze pak pokračuje trapným přemlouváním, které zhatí jakékoliv šance, jež do té chvíle ještě existovaly třeba na později.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10