Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Jak jídlem zabít první rande

Co se nevyplatí jíst na první schůzce.

Když vyrážíte večer na rande, je docela velká pravděpodobnost, že v jeho průběhu se zastavíte někde na jídle. Ačkoliv jisté zásady by měly platit vždy, rozumíme, jak je těžké je dodržovat. Nicméně na prvním rande byste se rozhodně měli vyvarovat stravování těmito způsoby.

Cibule
Pokud existuje zaručená šance, jak se připravit o polibek nebo snad i něco více, je to konzumace cibule. Pochopitelně nemyslíme cibuli syrovou, ale nejrůznější jídla, ve kterých cibule hraje důležitou roli. V takovém případě je totiž dosti pravděpodobné, že z vás bude cítit (stejně jako třeba česnek). A to tak, že to nezachrání ani žvýkačka.

Špenát
Co je špatného na špenátu? No samozřejmě, že nic. Ale až v noci dorazíte domů zklamáni tím, že nic nebylo, pochopíte hned po pohledu do zrcadla. Mezi zuby budete mít pravděpodobně tmavě zelené částečky, které nevypadají zrovna přitažlivě. Špenát zkrátka rád zůstává mezi zuby.

Bufety
Stále více restaurací nabízí libovolnou konzumaci za paušální cenu. To je samozřejmě skvělá zpráva a vyplatí se na ně zajít s partou kamarádů, s nimiž se pořádně naperete. S dívkou už je to ale něco jiného. Zamyslete se nad tím, zda chcete, aby viděla, jak si jdete počtvrté naládovat celý talíř.

Polotovary
Není vůbec špatný nápad pozvat dívku k sobě domů a ohromit ji svým kuchařským uměním. Mnozí ale dívku bohužel jen pozvou a pak v mikrovlnce ohřejí prapodivné unifikované jídlo a ještě ho naservírují v plastu, ve kterém se prodává. Tak to opravdu není ten nejlepší způsob, jak zabodovat.

Fast food
Nebudeme si nic nalhávat – ve fast foodech je často chutné, i když nezdravé jídlo. Jenže na rande byste měli zapřemýšlet přeci jen víc. Partnerku nemusíte brát hned do nejluxusnější restaurace ve městě, ale nějaký lepší podnik určitě nezaškodí. Naopak objednat si jídlo v nějaké té rychlovývařovně je všechno, jen ne romantické. A to by asi rande být mělo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21