Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Muži i ženy svorně: Jídlo je pro vztah důležitější než sex!

Sex není v partnerském vztahu rozhodně všechno. Aby byl člověk žijící v páru opravdu spokojený, jsou tu ještě důležitější věci. Hlavně dobré jídlo!

V aktuálním výzkumu badatelské společnosti Forsa, o jehož výsledcích informuje německý list Südwest Presse, se takto vyjádřily celé dvě třetiny dotázaných! Šlo o reprezentativní anketu, která se uskutečnila na objednávku magazínu Brigitte Balance. Tazatelé se ptali více než tisícovky lidí starších 14 let.

S věkem roste chuť
Pochutnat si společně s partnerkou (partnerem) na skvělém obědě či večeři je pro upevnění vztahu někdy důležitější než něžnosti a milování - s takto vyřčenou větou souhlasilo 65 procent dotázaných. Mezi nimi bylo 70 procent lidí žijících v páru, ovšem jen 58 těch, kteří (které) jsou "single".

Až tři čtvrtiny padesátníků a lidí ještě vyššího věku míní, že uspokojení chuťových buněk je pro ně určitě zajímavější než ukojení libida.

Pokud jde o počty takto smýšlejících mužů a žen, ty jsou v podstatě stejné.

Ženy hlídají váhu
. Mužům!
Na 39 procent žen ovšem bedlivě sleduje, co jejich partner jí a kolik toho zkonzumuje - jednoduše hlídají kalorie svých drahých.

Pokud jde o muže střežící štíhlou linii svých partnerek, těch je podle výsledků výzkumu kupodivu jen 28 procent.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22