Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Charlotte má alergii na lásku

Když se Charlotte Davies seznámila se svým budoucím manželem Deanem Strohmem, hned věděla, že je to vážné. Bohužel podobně reagovala i její pleť.

Během pár dnů po první schůzce s Deanem se Charlottě objevil na očních víčkách bolestivý, svědivý ekzém a oči opuchly do velikosti golfových míčků.

Příliš mnoho štěstí pleti nesvědčí
Lékaři její stav zkoumali ze všech možných úhlů, ale nakonec to byl homeopat, který dospěl k závěru, že nadšení, které zamilovaná žena cítí, když je s milovaným Deanem, se prostě projevuje i na její pleti.

„Od prvního setkání jsem věděla, že Dean je ten pravý. Já jsem si připadala trochu jako Bridget Jones. Pořád jsem hledala lásku, ale moc mi to nešlo. Když jsem ji našla, byla jsem neskutečně šťastná. Ani jeden z nás ale netušil, proč na  zamilování moje pleť reagovala tak hrozně.“

Zasnoubení pleti také neprospělo
„Až homeopat mi řekl, že je docela běžné, že ekzém reaguje na pocity, i když většinou to bývá stres nebo trauma. Bylo to prý poprvé, co viděl někoho, kdo je alergický na lásku,“ říká mladá Angličanka.

Během dalších dvou let se ekzém zhoršoval pokaždé, když Charlotta cítila hodně silné emoce. „Když mě Dean požádal o ruku, oči mi natekly naprosto příšerně, protože jsem byla tak moc šťastná,“ dodává pacientka.

Svatba jako lék
Ještě překvapivější však podle listu Daily Mail bylo, že ekzém krátce po svatbě zmizel.

„V prosinci jsme se vzali a ekzém se začal zlepšovat. Možná se zklidnily hormony, možná jsem se po svatbě zklidnila já. Ale ať je to jak chce, rozhodně se zdá, že mne manželství vyléčilo,“ dodává Charlotte.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7