Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Milujte se vestoje – zhubnete pět kilo!

Sex je jednou z velmi účinných metod, jak se zbavit přebytečných kilogramů. Záleží přitom na poloze, kterou si pár zvolí.

Výzkum, který se uskutečnil v sousedním Německu, nyní ukázal, že při milování vestoje mohou ženy zhubnout až pět kilogramů za pouhé dva týdny!

Němečtí sexuologové zapojili do svého zkoumání celkem 500 párů. Tito dobrovolníci měli jediný úkol – praktikovat po dobu čtrnácti dnů sex výhradně ve vertikální poloze, tedy vestoje. Jiná poloha nebyla přípustná a všichni účastníci výzkumu se měli oddávat milování den co den.

Výsledky byly příjemným překvapením zejména pro krásnější pohlaví – ženy zeštíhlely od tří až do pěti kilogramů, aniž by přitom navštívily byť jen jednou posilovnu.

Výzkum prokázal, že při sexu ve vertikální poloze člověk zapojuje více svalů a spálí tak více kalorií než při milování vleže či vsedě.

Experiment podle odborníků dokumentoval, že i minimální, ale pravidelný pohyb, tedy sex ve správné zvolené poloze, pomáhá. A navíc může být pádným argumentem pro partnera, kterému se do milování příliš nechce.

„Pokud tedy změníte svou běžně používanou polohu, můžete si osvěžit svůj intimní život třeba sexem na pračce v koupelně nebo na kuchyňské lince,“ píše zmíněný server.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10