Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Sex je všude kolem nás

Sex je organickou součástí mnoha příběhů, často dokonce jejich nosnou konstrukcí. O čem by život byl, kdyby nebyl o sexu?

Sex je s námi. Sex je naší součástí. Sex by měl být naší součástí. A pokud tomu právě není, pokud prožíváme období půstu, vždycky tady je někdo a něco, co nám sex připomene. Mluvím z vlastní zkušenosti. Jako mnohý z nás, i já jsem prožívala období abstinence, kdy jsem neměla stálého partnera, a nové známosti se mi navazovat nechtělo. Byl to tak trochu začarovaný kruh.

Na jednu stranu jsem po sexu toužila, na druhou jsem si říkala, že se bez něho obejdu. Ovšem jedna věc je hlava a druhá je to, co máme trochu níže, však víte, co mám na mysli. Moje tělo po sexu toužilo, potřebovalo ho a vyžadovalo. Rozum říkal: buď v klidu, avšak můj pupen rozkoše – tento termín jsem nedávno objevila v jedné erotické povídce – se rozumu vzpouzel. Ale hlava jednoznačně vedla. Až do momentu, kdy jsem šla do kina nebo si pustila televizi.

Najednou se mi zdálo, že se celý svět zbláznil; v každém filmu byl sex! Muži se líbali se ženami, muži hladili ženy, muži se milovali se ženami, jednou se dokonce milovala žena s ženou. Nějakou chvíli jsem zuřila; nemůžu se koukat už vůbec na nic – všude sex, sex, sex! Ale pak mi došlo, že pravdivější než obecně uznávaná poučka, že každý pořádný příběh má končit smrtí, je, že každý příběh nakonec skončí v posteli!

Uvelebila jsem se u své videotéky a začala se sexem ve filmu zabývat plánovitě; a velmi brzy jsem se do všech těch mrazivých vášní, osudových přitažlivostí, základních instinktů a posedlostí jaksepatří zapletla. Především jsem si uvědomila, že pocit, že je všude jen sex a zase sex byl jen takový můj malý stihomam, protože než přijde sex, ti dva se musí potkat, zakoukat do sebe, povečeřet, prohodit pár vět a nyvých pohledů – a pak teprve padnou do postele.

Tak mne napadá – a je to tak doopravdy?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1