Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Dvě kočičky v posteli

Kdo by je nechtěl, že? Jsou snem mnoha mužů – ale málokteré ženy…

Najít k jeho realizaci vhodné adeptky není vážně snadné. Jeden můj známý tvrdí, že tohle provozuje pravidelně; spolu se svojí stálou partnerkou, která nic nenamítá a líbí se jí to stejně jako jemu. Prozradím vám jeho know-how – je jednoduché. V sobotu večer se vydají se svojí stálou do světa, nejlépe někam do baru nebo klubu, a tam se porozhlédnou.

magazin.cz
Pokud je v dosahu žena, která se jim oběma zamlouvá, použijí formu, která je už dávno známá; prostě to dělají podobně jako dva lovci opačného pohlaví. Ta jeho je nenápadná a on vybranou oběť nejprve rentgenuje očima. Pokud zabere, dá se s ní do řeči, koupí jí drink, trošku ji přiopije a posléze se od ní nechá olizovat. A když je ruka v rukávě, jeho partnerka se přidá. Právě sbalená žena je už nadychtěná na nadcházející sex, a tak většinou nenamítá nic proti tomu, že budou tři. „Ale pokud odhadnu, že by mohla mít nějaké problémy, moje drahá se tváří jako neznámá žena, která je – a teď pozor! – na druhé pozici! Je třeba dát té, kterou lákáte do postele, najevo, že ona je ta hlavní!“

Ochotná samička se dá najít i přes internet. Seznamek je tam spousta a některá žena se dokáže během diskuse natolik odhalit, že lze odhadnout, zda by do toho šla či ne. Navíc je síť natolik anonymní, že pokud ji urazíte, může vám to být jedno; skoro jistě o ní víckrát neuslyšíte. Internet je natolik plný sexu chtivých žen, že se dá předpokládat, že dříve nebo později na nějakou vstřícnou narazíte.

Pokud není trojka něco, co byste museli mít každý den, ale jen byste to rádi vyzkoušeli, pak je ideální si druhou ženu koupit. Není to nijak moc drahé, na hodinku vás přijde na patnáct stovek, a prodejná děva udělá, co vám na očích uvidí. Což se o každé ženě říct nedá. A pokud jde o zdraví, je tady skoro menší riziko než u holky z ulice, protože kondomy mají tyto dámy doslova v popisu práce.

A jak takový večer bude probíhat? To už záleží jen na vás! Ale ještě jedna rada by byla; pokud nebude vše probíhat podle vašich představ či dokonce dopadne večer fiaskem, nešilte. Protože, jak praví klasik: Lepší je litovat, že jsem něco zažil, než pak litovat, že jsem nezažil nic.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3