Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sex ve „třech“

Úkolem vibrátorů je samozřejmě vibrovat – a když se k tomu přidá nějaká ta rozkoš nebo slast, rozhodně to není k zahození.

Naše první setkání s nimi bývá pouze soukromé a dodnes jsou ženy, které si neumí představit, že by jí při hře s tímhle šikovným pomocníkem asistoval muž. Což mi připomíná jeden trapný moment v mém životě.

Kdysi jsem si vyhodila z kopýtka s jedním chlapcem, a tak nějak se nám nevedlo. A tak jsem se, s naivní představou, že se mu to bude líbit, že ho to probudí a povzbudí, natáhla vedle něho, vykutala zpod polštáře vibrátor a hrála si sama. Dostal hysterický záchvat, dodnes mi v uších zní jeho slova: „Máš tady chlapa a děláš si to sama!“ Dostatečné poučení pro to, abych příště s něčím takovým vyrukovala pouze u prověřených milenců, o kterých si jsem jistá, že se nebudou bát experimentovat. Ale většinou svého kamarádíčka „vibrátora“ můžete partnerovi představit s klidnou duší, protože – pokud nepatří k těm, kteří se srovnávají a porovnávají – se mu takový třetí do party bude líbit.

magazin.cz
Ne vždy je ale šikovný pomocníček po ruce. Nebudete tomu věřit, ale v americké Alabamě podalo kdysi šest žen žalobu proti novému zákonu, který zakazoval prodej erotických pomůcek. V odůvodnění žaloby stálo: „Bez sexuálních pomůcek nemůžeme dosáhnout orgasmu.“ Nešťastnice podpořili i místní prodejci tohoto lechtivého zboží, takže nakonec byl zákon zmírněn – žena může vlastnit vibrátor, ale ne víc než dva kusy. Možná, že místní alabamské úřady, na kterých nejspíš, jak je dobrým zvykem, sedí samí chlapi, pobouřilo, že jejich ženuškám nestačí k uspokojení jejich muž. Možná nestačil, možná ho neměly a možná, že objevily ten nikde nekončící ráj, když jsou v posteli tři.

Ale, jak se říká, když dva, v tomto případě tři, dělají totéž, není to totéž. Tak nějak si neumím představit, jak mi chlap strká pod nos vakuovou pumpu! Nebo si přinese do postele náhražku pochvy se sacím účinkem a bude nás střídat… Muži se s tím, že jaksi nemohou nebo, ještě hůř, nemají s kým, moc nechlubí. Ale přesto si pomohou. Jaroslav Vrchlický v erotické epopeji Rytíř Smil popisuje sud s otvorem, kolem kterého jsou nalepeny chlupy. Dívenka, která sud objeví, prohlásí: „Snad, když na něj přijde chtíč, vrazí ocas tam jak rýč.“ Tak u toho bych tedy asistovat nechtěla. Vy ano?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3