Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sex po asijsku je dlouhý a hlasitý

Sex na asijský způsob je opravdu jiný. Pro Asiaty je milování totiž uměním, kterému je třeba se učit po celý život.

Pro asijské milování je charakteristický klid, rozvaha a vychutnávání. Řídí se zásadou, že pokud má sex přinášet radost, musí být na něj vynaložen dostatečný čas a prostor, protože jen tak se zapojí do milování všechny smysly a všechno to umění, kterému se člověk učí po celý život. Podle Asiatů je sex vlastně takový všelék – přináší nejenom uspokojení tělu, ale také duši. Milování s sebou nese lásku, zahání smutek a přináší pozitivní náladu. Tomu všemu Asiaté věří, proto věnují umění lásky tolik času.

 

Láska musí být otevřená, hravá, něžná a není zde prostor pro absolutně žádný stud. Partneři si musí věřit a nesmí být před sebou uzavření. Milenci spolu často studují knihy o sexu, mluví mezi sebou velice otevřeně a o všem, co se milování týká.

 

magazin.cz

 

Velký prostor se věnuje líbání a polibkům. Pro Asiaty neznamená líbání jen druh vzrušení, ale věří v sílu dechu a také v tom, že při polibcích proudí do těla toho druhého život. Polibky také ochutnávají a vychutnávají každičký záhyb partnerova těla. Nevynechávají ani prsty u nohou, které cucají a okusují. Vzájemně si ústy vyměňují tekutiny, pijí si z klína nebo pupíku.

 

Do milostných her zapojují často i kousání, ale pouze tak silné, jak je to partnerovi příjemné. Místa, která předtím zahrnovali polibky, teď jemně okusují a tlačí na ně zuby. Velký počet asijských žen má dlouhé vlasy. Ví totiž, že je mohou zapojit do milování a vzrušovat jimi svého partnera. Přejíždějí mu vlasy po celém těle a lehce ho jimi šimrají na citlivých místech.

 

Milování a hlavně předehru zpestřují masážemi. Masírují nejprve místa, která se nacházejí v těsné blízkosti erotogenních zón a pomalu postupují směrem k nim. Masírují tlakem rukou, poklepáváním prstů nebo sevřenými prsty. Masáž pak postupně přechází k hlazení. Snad největší pozornost se věnuje lingamu (penis) a yoni (pochva). Orální sex je naprosto běžnou a neodmyslitelnou součástí každého milování. Žena i muž by se měli takto vzrušovat ještě před samotným vniknutím lingamu do yoni.

 

Při milování je dovoleno vše, co je příjemné. K tomu patří samozřejmě i hluboké vzdechy, sténání a výkřiky, za které se partneři nestydí, právě naopak. Asijské milování je zkrátka otevřené a prožívá se naplno se vším všudy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7