Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sex a zákon

Že má každý stát světa zákon, který určuje věk, kdy smí začít člověk sexuálně žít, to ví každý. Několik států má ale kuriózní nařízení, která nějakým způsobem upravují sexuální aktivitu svých obyvatel.

Na dovolené v Indonésii si musíte dát pozor na to, aby vás někdo nevyrušil v tu nejméně vhodnou chvíli – při masturbaci. Za sebeuspokojování by vám mohla být podle místního zákona sťata hlava. Ano, i když se tento zákon prakticky neuznává, stále platí, a proto je lepší neriskovat a najít si na zmíněnou činnost klidné a odlehlé místo.

 

magazin.cz

 

Oproti tomuto krutému zákonu ale obyvatelé Indonésie dodržují starý zvyk, který se jistě bude líbit všem milovníkům sexu. V tomto státě slaví lidé svátek s názvem Pon a to dokonce několikrát za rok. Během těchto oslav si musí člověk užít sex s někým jiným než se svým přítelem či přítelkyní. Po tomto aktu by měl být zaručen krásný sex po celý život.

 

V hlavním městě Maďarska, v Budapešti, je povoleno mít pohlavní styk pouze ve tmě. Pokud vás tedy přepadnou sexuální choutky ve dne, máte smůlu a musíte počkat do večera. Zákon porušíte i v případě, že se sexuálním hrátkám oddáváte při světle ve svém vlastním domě. Pokud vás oknem zahlédne při sexu třeba soused a bude si stěžovat na patřičných úřadech, máte o problém postaráno. Při sexu v noci musí být v pokoji dokonce zhasnutá všechna světla. Muž, který se rád dívá na svou nahou partnerku má v Maďarsku zkrátka smůlu.

 

Sexuchtiví turisté si jistě nechtějí z dovolené přivést jako vzpomínku nějakou pohlavní chorobu. Na cestu do amerických států Connecticut, Winconsin, Kalifornie a Indiana by si lidé měli raději vzít kondomy ze své domoviny. V některých amerických státech platí totiž přísný zákaz prodeje kondomů. Zákony některých zemí dokonce ani nedovolují použití těchto ochranných pomůcek, tak si dejte v Americe pozor, ať je u vás nikdo nevidí. Kondomy neseženete ani v obchodech v Irsku. Církev v tomto státě prodej kondomů zakázala, protože sex má být pouze prostředkem pro plození potomků.

 

 

magazin.cz

 

V Tallinu, hlavním městě Estonska platí velmi kuriózní zákon, který se týká sexu. Během milostných chvil zde lidé nesmějí hrát šachy. Nutno podotknout, že dosud za provádění těchto dvou aktivit současně nebyl nikdo trestán. Proč asi?

 

V republice Libanon jeden zákon dovoluje místním mužům souložit se zvířaty, ale jenom pod jednou podmínkou – zvíře musí být samička. Pokud by byl muž spatřen při sexu se samečkem, byl by potrestán.

 

Ve všech islámských státech platí jedno pravidlo, nad kterým můžeme jen nevěřícně kroutit hlavou. Pokud by měl muž v islámské zemi sex s ovcí, dopustil by se velkému hříchu, kdyby svoji zvířecí milenku snědl. Co všechno je ve světě možné…

 

V ostrovním království s názvem Bahrajn omezuje zákon gynekology při vyšetřování pacientek. Lékař totiž nikdy nesmí spatřit ženské pohlaví přímo, ale musí se na ženu dívat pomocí zrcadla. Lékařská praxe zde nejspíš nebude na nejlepší úrovni.

 

Na ostrově Guam, který se nachází v Tichém oceánu, mají někteří muži velmi netradiční zaměstnání. Tito muži se živí tím, že jezdí od města k městu a připravují dívky o panenství. Dívky těmto mužům za práci rády zaplatí. Pokud by totiž zůstaly pannami, nemohly by se vdát, místní zákon by jim to nedovolil.

 

Na severu státu Kolumbie žije kmen Kagaba, který dodržuje prastaré tradice. Jednou z nich je i ta, podle které nesmí mužské sperma stéci na zem. Pokud by se tak stalo, rozzlobili by se prý bohové a zničili celý svět. Proto si místní muži při sexu penis podkládají plochým kamenem, aby sperma steklo na něj a svět tak nebyl zničen.

 

 

V čínském Hongkongu mají velkou výhodu podvedené ženy oproti jiným ženám ve světě. Pokud se dokáže manželova nevěra, může čínská žena svého nevěrného muže zabít. K vraždě ovšem může použít pouze své ruce. Uškrcení tak bude asi nejčastější příčinou smrti nevěrných mužů. Podobný zákon má i stát Uruguay. Zde mohou zabíjet muži milence svých záletných žen.

 

magazin.cz

 

Anglické město Liverpool má vyhlášku, která upravuje nahotu žen na veřejnosti. S nahým hrudníkem se mohou ukazovat jenom prodavačky v obchodě s akvarijními rybičkami. Do jakého obchodu asi angličtí muži nejčastěji míří?

 

Spojené státy americké mají spoustu zákonů, které upravují sexuální chování svých obyvatel. V Alabamě mohou mít lidé ve svém domě pouze dva vibrátory. Zda však obchází místní obyvatele nějaký úředník, který vibrátory přepočítává, to není známo. Na Floridě zase nesmí muž ženě líbat ňadra, a to ani v případě, že by to byl její vlastní manžel. Zároveň je v tomto americkém státě zakázáno mít sex s dikobrazem. Koho by to napadlo?

 

V samotném hlavním městě Spojených států amerických, ve Washingtonu D. C. , je podle zákona povolena jen jedna sexuální poloha, a to misionářská. Je celkem jasné, že tento zákon nikdo nedodržuje a také jeho dodržováni nikdo nekontroluje. Dalším podobným zákonem je ten, který uvádí všechny situace, kdy je možné mít sex s pannou. Podle tohoto zákona by se měl prý chovat každý muž, což se rozhodně nestává.

 

magazin.cz

 

V kalifornském městě Carlsbad si rozhodně neužívejte sex v autě. ten je zde totiž zakázaný. V Arizoně, Utahu, na Floridě a v dalších patnácti amerických státech zase platí zákaz orálního sexu. Pokud vás při těchto hrátkách někdo spatří, čeká vás vysoká pokuta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3