Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

7 zbytečných úmrtí při sexu

I tak příjemná věc jako sex může člověka přijít pěkně draho. Tady jsou příběhy lidí, kteří za chvilku vášně zaplatili životem.

Stačí jediný pohled a zemřeš!

Americký turista Robert Giles si chtěl svou dovolenou na Filipínách opravdu užít. To ale netušil, že bude jeho poslední. Do hotelového apartmá si pozval místní, jednadvacetiletou dívku, aby s ní udělal pornografické fotky. Pohled na její tělo ho tak rozohnil, že z toho dostal infarkt. Tento „srdeční výboj“ byl pro něj osudový. Smrt „mlsného“ amerického turistu překvapila v 53 letech.

magazin.cz

 

Poprvé a naposled

Japonští manželé Sachi a Tomio Hidaka nepatřili mezi žádné sexuální rekordmany. Přestože oběma bylo kolem čtyřiatřiceti, byli  jedni z mála, kteří si svou nevinnost uchovali až do svatby. Když se konečně poprvé oddali společnému milování, oba zemřeli na infarkt. Tomu se říká smůla!

 

Volný pád z balkónu

Sandra Orellana si chtěla užít intimní chvilku se svým šéfem, Robertem Salazerem. Dvojice si k milostnému aktu vybrala skutečně pikantní místo – balkón v osmém patře hotelu v Los Angeles. Což o to, zážitek to mohl být zajímavý, ovšem do té doby, než muž dostal záměr změnit sexuální pozici. Jeho překvapená partnerka takovou reakci nečekala. Ztratila balanc a zřítila se do hotelového atria, kde v tu dobu probíhal koncert. Bohužel, z věčného spánku ji už nevzkřísila ani hudba...

magazin.cz

 

Pás cudnosti přinesl smrt

Za smrtí dvaadvacetileté Peruánky Rosy Vely stojí její žárlivý manžel. Ten ji totiž donutil, aby si oblékla podomácku vyrobený pás cudnosti z kovu a kůže. Důvod byl jasný: Chtěl se tak pojistit, že zatímco bude na obchodních cestách, jeho milá zůstane zcela nedotčena. A tak se i stalo. Nebohá žena totiž díky této „ozdobě“ dostala otravu krve, na kterou zemřela.

 

Porovnávání dopadlo tragicky

Rozdováděná skupinka kámošů dostala po pár panácích „geniální nápad“ – všichni si svléknou kalhoty a zjistí, kdo z nich má největší penis. Jeden z nich, Eduardo Cristomar dostal při pohledu na „mužství“ svého kolegy, Arnela Orbety, strašný záchvat smíchu. Ten ponížení nepřežil a rovnou vytasil zbraň. Posměváček dostal šest zásahů a samozřejmě byl mrtev.

magazin.cz

 

Poslední perverzní masturbace

Může být někdo tak starý, aby u něj neexistovaly žádné perverzní sklony? Odpověď zní – nikoliv. Vdovec Frank Burton (85) z anglického Hampsihere byl nalezen mrtev dva měsíce poté, co masturboval za pomocí erotické praktiky Asphyxie. Jde o trochu zvrhlejší záležitost, při které se používá škrtící zařízení, jenž zabraňuje okysličení mozku a uvede člověka do stavu větší rozkoše. Anglický dědoušek ke svému přidušení použil koupací čapku a genitálie „přiškrtil“ dlouhým provazem. Asi to s tím utažením trochu přehnal, protože tento sexuální zážitek byl jeho poslední...

 

Místo orgasmu elektrický šok

Američtí manželé, Toby a Kirsten Taylorovi rádi při sexu používali různé elektrické hračky. To se jim ale v roce 2008 nevyplatilo. Při jedné společné chvilce totiž muž uštědřil ženě elektrický šok – způsobil ho vadný kabel od fénu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1