Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Bizarní japonské zkrášlovací pomůcky

Co všechno člověk neudělá, aby vypadal líp? Tady jsou nejmodernější japonské stimulátory krásy.

Rovnač nosu

Máte křivý nos? Pak je tu něco, co váš čichový snímač dá trochu do latě. Tento japonský vynález je vyroben ze silikonu a propylenu. Obsahuje klipy, které se umisťují do nozder a pomáhají tak nosu „držet balanc“. Podle výrobce stačí tohle „ rovnátko“ používat 20 minut denně a za chvilku budete mít pršák jako antická bohyně. Chcete si tuhle pomůcku pořídit? Je k mání za 51 dolarů (tedy něco kolem tisícovky).

magazin.cz

 

Ztenčovač chlupů

Všichni je máme, i když se tváříme, že jsme se na svět narodili jako holátka. Ano, řeč je o chloupcích... Zatímco ženy se porostu zbavují automaticky, někteří muži se svými chloupky loučit nechtějí. Důvod je prostý: chlupy jsou totiž symbolem mužnosti. A aby takový civilizovaný muž nepůsobil jako neandrtálec, může používat přístroj, který se jmenuje Mudage Jolie Body Hair Thinner – zjednodušeně řečeno, ztenčovač chloupků. Po jeho použití porost vypadá kultivovaněji a jemněji. Chcete ho? Za 30 dolarů, (cca 600 korun) bude váš.

magazin.cz

 

Brýle proti vráskám

Ano, je to tak – nejtenčí kůži máme kolem očí. Není divu, že se na ní začínají poměrně brzy objevovat vrásky. Abyste zamezili této tragédii, můžete si koupit brýle Mejikara, které jsou vymyšleny tak, aby masírovaly a vyvíjely tlak na určitá místa obličeje. Stačí si tyhle obroučky nasadit každý den na pět minut, a máte téměř vyhráno. A cena? Padesát jedna dolarů (tedy něco přes tisícovku).

magazin.cz

 

Posilovna obličeje

Kulatý obličej? Pro některé Japonce je to noční můra. Asi právě proto asi vymysleli pomůcku, která má obličej zeštíhlit. Stačí si dát tuhle gumovou věc do pusy a pak se snažit otevírat a zavírat ústa. Toto cvičení prý pomáhá i proti vráskám. Jak je již na první pohled patrné, tělocvik je vhodné provádět spíše v domácím prostředí. A kolik tahle vymoženost stojí? Hádejte. Ano, je to přesně 66 dolarů (tedy něco kolem třinácti stovek).

magazin.cz
magazin.cz

 

Zvětšovač poprsí

Říká se, co je malé, to je hezké. A to platí i o poprsí. Některé ženy však touží po plnějším hrudníku, proto se pouští do různých způsobů, jak jej zvětšit. Jednou z pomůcek je je Beau Bust Roller, který prý zaručuje nejen větší velikost „košíku“, ale i pevné poprsí. Pracuje na základě elektoronické  stimulace prsních svalů. Pokud tohoto mazlíka chcete mít doma, počítejte s částkou 116 dolarů (tedy zhruba 2300 korun).

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!