Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Inspirujte se! Modelka nám prozradila tajemství krásného zadečku

Krásky Martina Dvořáková, Nikola Zvěřinová a Petra Pudová se přišly do pražského salonu ŠARM odreagovat na kosmetických procedurách.

V pražském salonu ŠARM jsme zastihli kamarádky a kolegyně z modelingové branže Martinu Dvořákovou, Nikolu Zvěřinovou a zpěvačku a herečku Petru Pudovou. Krásky se do salonu přišly odreagovat po dlouhé zimě a také načerpat energii a zkrášlit svoje těla pro nadcházející léto.

Nikola Zvěřinová předvedla, že čokoládu má ráda tak, že si jí nechá doslova polévat celé tělo. Petra Pudová odhalila, proč ve svém věku bojuje proti vráskám obličeje. Modelka Martina Dvořáková nám odtajnila svůj recept na krásné pozadí: „Pravidelně podstupuji bezbolestnou liposukci. Mám ji moc ráda, protože vždy probudí organismus. Spojuji ji s anticelulitidními zábaly, které podpoří pročištění organismu. Pak mám zadeček jak osmnáctiletá slečna“, smála se Martina.

Modelka a DJka Nikola Zvěřinová se nechala od vyhlášené maserky Inny Lukiyenko polévat čokoládou: „Z této masáže jsem naprosto unešená. Miluju čokoládu a samozřejmě i její vůni. Hned po masáži si půjdu do obchodu nakoupit zásobu čokolády. Celou dobu se mi na ni totiž neuvěřitelně sbíhaly chutě“, smála se Nikola, kterou chutě pronásledují asi jen tak. Těhotenství totiž plánuje se svým manželem nejdříve za dva roky.

Roztomilá herečka seriálu Ordinace v růžové zahradě – Petra Pudová – také rozhodně nezahálí. Vzhledem k tomu, že ji plně záměstnávají její pejsci, nemá již na postavě co vylepšovat. Rozhodla se ale pro prevenci proti vráskám a podstoupila tak vyhlazující ultrazvuk pleti. Chce být Petra ještě dokonalejší na svatbu, kterou plánuje se svým přítelem Markem, jehož požádala nedávno o ruku?

„Momentálně mě stále zaměstnávají pejsci a s nimi spojené výstavy a soutěže po Evropě. Vrásky se zatím neobjevují, ale určitě jsem pro prevenci a navíc je tato procedura neuvěřitelně příjemná a skvěle si u ní odpočinu”, pěla chválu Petra Pudová.

 
magazin.cz
 
magazin.cz
 
magazin.cz
 
magazin.cz
 
magazin.cz
 
magazin.cz
 
magazin.cz
 
magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!