Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Jací jste podle vaší oblíbené příchutě zmrzliny?

Snad každý z nás má svou oblíbenou příchuť zmrzliny. Víte ale, že právě podle toho, jakou příchuť si nejraději dopřáváte, lze poznat váš charakter či vlastnosti?

Někteří odborníci podle toho dokáží také určit, jak vypadá váš sexuální život, nebo jaké jsou vaše mezilidské vztahy.

Máte nejraději banánovou příchuť zmrzliny? Tak to by o vás odborníci řekli, že milujete svůj život se vším, co k němu patří, a dovedete si ho užívat naplno. Zároveň milovníci banánové zmrzliny nemají problém s komunikací s ostatními lidmi, a to dokonce i v krizových či stresových situacích. Dále jsou tito lidé ke svému okolí zdvořilí, někdy však příliš někomu důvěřují. Při výběru partnera se dlouze rozmýšlí, na druhou stranu však velmi dobře vědí, co chtějí v oblasti partnerství i sexu.

 

magazin.cz

 

Milovníci citrónové zmrzliny, zbystřete! Podle vaší oblíbené příchutě lze zjistit, že máte rádi klid a snažíte se vyhýbat hádkám. Dále je jistá vaše ohnivá povaha a temperament. Citrónovou příchuť zmrzliny mají rádi lidé spravedliví a čestní, kteří umí prosadit svůj názor.

Milujete čokoládovou? To prozrazuje váš optimistický pohled na svět. Milovníci čokoládové zmrzliny mají většinou dobrou náladu a smysl pro humor, čímž zaujmou své okolí. Také z těchto osob přímo srší chuť užít si život. Pokud se pro něco nadchnou, jdou tvrdě za svým cílem a prosadí svůj názor. A co se týká sexu, jsou tito lidé velmi vášniví.

Je pro vás nejlepší zmrzlinou jahodová? Pokud jste odpověděli kladně, jste člověk pilný a pracovitý. Také dokážete snadno a rychle rozhodovat. Jahodová příchuť zmrzliny o vás také prozradí, že milujete sex plný mazlení a něžností. Důležitá je pro vás také romantická předehra. Váš pohled na svět je optimistický, máte totiž takřka neustále dobrou náladu a úsměv na rtech.

magazin.cz

 

 

Pokud máte ze všech příchutí zmrzliny nejraději kávovou či cappuccino, jste člověk oblíbený ve společnosti. Lidé vás mají zkrátka rádi. Je to způsobeno také mimo jiné tím, že jste člověk starostlivý a empatický. Pokud má někdo z vašeho okolí nějaký problém, umíte mu naslouchat a poradit. Kromě toho také dokážete druhé o něčem přesvědčit. Nestále máte hlavu plnou nápadů. Láska je pro vás záležitostí duchovní.

Malinovou zmrzlinu mají rády osoby energické a rázné. S ničím si příliš nelámou hlavu a jsou s tím hned hotové. Skvěle dokáží prosadit svůj názor a hlasitě se ozvat, když s něčím nesouhlasí. V partnerství je pro ně důležitá věrnost, na druhou stranu nechtějí trávit se svým protějškem všechen svůj volný čas. Nemají rádi, když jim někdo bere svobodu.

Pokud si nedáte jinou zmrzlinu než oříškovou, jste osoba pečlivá a okolí se na vás může spolehnout. Vaše oblíbená příchuť zmrzliny na vás také prozradí, že jste cílevědomý člověk. Když se pro něco nadchnete, jdete si tvrdě za svým cílem. Poněkud znejistit vás mohou nečekané změny.

Nedáte dopustit na stracciatellu? Pak jste osobou plnou protikladů! Ve vztahu požadujete věrnost, sami však potřebujete spíše volnost a svobodu. A tak je celý váš život složen z protikladů.

magazin.cz

 

Milovníci třešňové zmrzliny jsou lidmi zdrženlivými, a to jak v životě, tak v sexu. Od takového člověka tedy nečekejte v oblasti erotických hrátek žádné experimenty ani výbuchy vášně. Lásku a jiné city také tito lidé moc neprožívají. Raději se spoléhají na svůj rozum.

Dáváte přednost vanilkové zmrzlině? To o vás prozrazuje, že se dokážete snadno přizpůsobit okolí. Také jste trpěliví a málokdy vás něco rozčílí. Ve vašem životě hraje důležitou roli láska a spokojené partnerství. Žádné románky na jednu noc vás nelákají, to pravé pro vás je dlouhodobý vztah. V partnerství také dbáte na to, abyste byli materiálně zabezpečeni.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!