Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: korzo

Ewa Farna už má rovnátek plné zuby

Ewa Farna často vystupuje a na jaře se chystá i na koncertní turné. Všem se líbí, protože umí zpívat, tančit, ale je také hezká. A na zubech nosí rovnátka. Těch už ale má - i v přeneseném smyslu - plné zuby.

"Už brzy se jich zbavím," těší se. "Na 14. března jsem objednaná k zubaři a konečně mi rovnátka sundají. Takže na turné, na které se chystám, budu už bez nich," svěřuje se mladá hvězdička, která vystoupila v sobotním televizním přenosu pořadu Deska roku Allianz 2007 v krátké sukénce a v tričku s hlavou opice.

"Tričko se mi líbilo, tak jsem si ho koupila, ale jak dlouho mě bude bavit, to nevím. Na turné, které se bude jmenovat Ewa Tour, si teprve budu vybírat, v čem vlastně vystoupím," vysvětluje. "To je všechno teď přede mnou."

Rodiče ji hlídají, kluci moc nedotírají
Ewa jezdí na svá vystoupení s rodiči. Ti ji zatím nechtějí příliš pouštět z očí. "Rodiče mě hlídají, jezdí se mnou," potvrzuje mladá zpěvačka.

"Ale tak normálně, není v tom nic hysterického. Jsou se mnou, pozorují mě tak, aby si toho nikdo moc nevšímal. Opatrně mě sledují, ale nemám pocit, že mě přemrštěně střeží. A kluci ve škole? Tam se nic nezměnilo, pořád mě berou stejně, jako když se o mně nevědělo. Zatím po mně jenom koukají."

Bude se vám Ewa líbit i bez rovnátek?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 164