Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Trestala žáka, vyvalila na něj prsa

Zajímavým způsobem se rozhodla potrestat neposlušného a vulgárního žáka jistá švédská kantorka. Když na tabuli zveřejňoval svou zásobu sprosťáren, vytáhla na něj na oplátku svá prsa.

Chlapce tento pohled natolik vyděsil, že doslova oněměl. První slůvka vylovil v paměti až doma, kdy opadl počáteční šok, a pak spustil doslova vodopád slov. Vylíčil rodičům, co se ve škole stalo a společně pedagožku zažalovali. Obvinění bylo nasnadě – sexuální obtěžování nezletilých.

 

Z toho je patrné, že sedmačtyřicetiletá kantorka svými přednostmi nejspíše chlapce nikterak neuchvátila. Sama se přitom obhajovala tím, že jí prostě ve vypjaté chvíli ujely nervy a při svém počínání, při své odvetě přestřelila. „Snažila jsem se pouze, aby to přestal psát na tabuli. Všechny ty vulgarity a prasárny. Nezvládla jsem to,“ řekla učitelka místnímu deníku Local.

 

Ke sprosťákovi, který nezvládl pohled na prsa, se hned přidali další dva žáci, podle nichž to není první selhání učitelky. Před časem jim prý sahala na zadky a genitálie. Následné vyšetřování ale prokázalo, že přání zde bylo otcem myšlenky a že si chlapci vše vymysleli.

 

Kantorka se tak zbavila aspoň tohoto obvinění. I tak ji ale čeká soudní tahanice, ze školy už vyhazov dostala. 

Co byste dělali vy na žákově místě?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 382