Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Suchánek a Genzer / foto: Korzo

Bavič Genzer shodil špeky

Bavič Richard Genzer v televizním TELE TELE bezostyšně ukazoval své "špeky" i výrazné pozadí. Pořad je ale minulostí stejně jako Geňova tloušťka. V pořadu Mr.GS vedle Michala Suchánka vystupuje už vysoký štíhlý chlap.

"Mně už se smála moje dcera, že jsem tlusťoch," přiznává oblíbený bavič. "A jednou mi povídá, ty jsi tlustej jako támhleten pán. A když jsem se po něm podíval, tak to byl opravdu přímo globus. Proto jsem si řekl, že s tím už něco musím udělat. Kvůli dceři a samozřejmě také mojí ženě, i nakonec kvůli sobě.“

 

Rozhodl se proto, že zhubne. „Od kamaráda z Ameriky jsem dostal speciální koktejly a funguje to. Je to přímo super. Shodil jsem už šestnáct kilo a to je znát. Pro mne je to úžasné. Dokonce některé věci, které jsem měl na sebe a chtěl je vyhodit, mi teď zase už padnou. A také jsem si díky zhubnutí zachoval svoji heterosexualitu," směje se Geňa.

Nechce zakrnět
V TELE TELE se se Suchánkem, Josefem Cardou a Veronikou Žilkovou pořádně vyřádili. Ale nic netrvá věčně.

"Nastal čas skončit to. Byl to kus mého života, protože jsme si tam sedm let dělali, co jsme chtěli a i jsme si vydělali. Ale nechceme se Suchošem zakrnět, proto jsme se rozhodli lidi bavit v novém pořadu Mr. GS, který se teď bude vysílat každou neděli na Nově. A co že mohou diváci od něj očekávat? Přesně střižená saka, nažehlené košile, nablýskané polobotky, čtyřnohý stůl, kožená křesla a kožené úsměvy. A dva hosty. Kritérium pro jejich výběr je jednoduché. Kdo má čas, tak přijde. Nebo ho přiveze taxi. Spíš než talk to bude show," plánuje Richard Genzer.

Díváte se na Mr. GS? Líbí se vám pořad?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48