Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Androidka Andy / foto: FirstAndroids.de

Roboti na sex. Tihle už se prodávají!

Sex s robotem? Dneska už žádný problém. Dokonce jsou roboti na výběr...

Roboti se stávají stále více nedílnou součástí lidských životů. Nemusíme si přitom představovat roboty známé z bijáku Transformers, bohatě stačí nejrůznější pomocníci, každý den ulehčující práci všeho druhu.

Robotický sex
Technologie však proniká i do dalších oblastí lidské činnosti, ty nejintimnější nevyjímaje. Souložit s robotem je pro většinu stále hodně perverzní představa. Ovšem pro někoho, kdo má problém se seznámením, jde o jedinečnou příležitost, jak si dopřát sexuální požitky.

Ostatně, roboti mají především pomáhat a toto pravidlo splňují umělí sexuální pomocníci na sto procent. Není divu, že trh s nimi nabírá na obrátkách. K dispozici jsou takoví roboti, kteří uspokojí prakticky jakékoliv přání. A nemusíte je ani dvakrát přemlouvat.

Kupříkladu taková Andy. Ta je androidkou se všemi potřebnými funkcemi, jako je dýchání, líbání a ano – také souložení. V jejím repertoáru jsou téměř všechny polohy a dokáže se při nich i pohybovat. Může se pyšnit velice „lidským“ tělem, které produkuje teplo a při sexuální aktivitě zvyšuje i srdeční tep. Výrobce je navíc otevřen přáním zákazníků a na požádání doplní Andy o řadu sympatických vylepšení.

Jako živá
Vůbec nejrealističtěji vyhlíží zřejmě android s označením Repliee Q1Expo (na videu dole). Tento robot s podobou sličné Japonky má velice citlivé senzory, schopné zaregistrovat širokou škálu tlaků a navíc se umí velmi dobře pohybovat. Z několika metrů byste možná ani nepoznali, že není lidského původu. Zatím jde však jen o prototyp a není jasné, zda disponuje pohlavními orgány.

O poznání přízemnější je tzv. „blowjob machine“, což je přístroj simulující orální sex. Nevypadá sice jako humanoid, podle zkušeností uživatelů ale tento aktivní otvor s několika volitelnými tvary funguje dobře.

Na závěr nezbývá než poznamenat: každému, co jeho jest.

Video s realistickou Repliee Q1Expo:

Co na to říkáte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 503