Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

700krát volala pohotovost a žádala sex!

Žena zatoužila po sexu a nenapadlo ji nic jiného, než zavolat na linku první pomoci a žádat o sex. Ale pozor, ne jen jednou, ale 700krát!

Dvaačtyřicetiletá Hanna Wozniak z města Koszalin ve středním Polsku může být odsouzena až na jeden rok za to, že více než 700x zavolala na pohotovostní službu vojenské základny a radnici. Požadovala od nich, aby jí dodali muže na sex.

Policistům, kteří vysledovali obtěžující telefonáty k ní domů, vysvětlila: “Byla jsem naprosto zoufalá, potřebovala jsem sex. Je to strašně dlouho, co jsem měla někoho v posteli.”

Policie oznámila, že žena bude muset zaplatit za zneužití pohotovostní linky a za vyhrožování. Pracovníkovi na pohotovostní lince totiž řekla, že klidně založí požár, pokud to bude znamenat, že na místo dojede několik prima chlapíků, co se s ní potom pomilují. Mluvčí policie to komentoval lakonicky: ”Tento druh chování je krajně nezodpovědný.”

Japonec už sedí
Ovšem nápad použít asistenčních nebo pohotovostních linek, když je vám smutno, není ojedinělý. Osamělý Japonec byl uvězněn za telefonování na asistenční službu. Důvod byl poněkud zvláštní. Líbilo se mu, že mu operátoři nadávali.

Sedmatřicetiletý svobodný a nezaměstnaný Takahiro Fujinuma, údajně šeptal pracovníkům asistenční služby “miláčku”, když se pokoušel navázat konverzaci, a prosil ženské operátorky, aby nezavěšovaly.

Celkem uskutečnil mezi začátkem června a koncem listopadu loňského roku 2600 takových telefonátů a už za to sedí v tokijské base. Japonská média však zjistila, že jeho podivný koníček už trvá déle a že začal již před čtyřmi lety. Za tu dobu prý stihl zavolat na podpůrnou linku celkem více než deset tisíc krát.

Policii řekl, že se cítil osamělý a že se mu líbila anonymita operátorů. “Prožíval jsem extázi, když mě nějaká žena hubovala, “později řek deníku Jiji Press. V Japonsku pracují na helplinkách především ženy, operátorky ho za tu dobu již důvěrně znaly a přezdívaly ho “nezavěšuj týpek.“ Volal hlavně pozdě v noci, někdy až 200krát za noc.

Kolim hodin denně protelefonujete vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 195