Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
LibimsetiLife / foto: Shutterstock

Holky vs. kluci: kdo paří víc?

V tomhle souboji jde o hodně. Rozhodne se v něm, která půlka světa paří více. Jsou to holky, nebo naopak kluci? Zapoj se do pařby pohlaví a pomož vyhrát právě tomu svému. Už tři města zažila atmosféru párty Holky vs. kluci.

Už se nám podařilo zčásti rozluštit, zda paří více kluci, nebo holky, a to v Ústí nad Labem, Liberci a v Praze. Ale opravdu jen zčásti, protože na příští akci projektu Holky vs. kluci musí v daném městě vítězná parta svou pozici obhájit.

 

Takže pokud pánové například v Ústí nad Labem nepotvrdí, že jsou jasně lepší pařící partička, mohou celý souboj holky obrátit a klukům blížící se vítězství vyfouknout. Je tedy nad slunce jasné, že si dámy dají pořádně záležet a na příští akci nedají klukům nic zadarmo.

 

V Liberci se soupeřilo minulý pátek v budoucím Líbímseti All Inclusive Clubu a druhý bodík za sebou si připsali pánové. Sobota zase patřila Praze a duel to byl opravdu na ostří nože. Hodinu v kuse se zpívalo, tancovalo, skákalo a řvalo. Super party, při níž dámy snížily na 1:2.

 

Jak to vlastně funguje?

Je to jednoduché. Klub, v němž akci pořádáme, rozdělíme na půlku pařících holek a půlku pařících kluků, k tomu přimícháme pár soutěžních disciplín, které rozhodnou, jaká půlka to umí lépe rozbalit.

 

Nestačí však vyhrát jen jednou, vítězové musejí výhru potvrdit i na další akci v tom samém klubu. Teprve poté se stávají opravdovými vítězi. To vše pod dohledem moderátora Líbímseti Life Mc Magica. Cenou za vítězství přitom není jen opojný pocit z výhry, ale i luxusní odměna. Vítězná půlka totiž pije jen na náš účet! A je přitom jedno, kolik litrů bumbání si hodlá prolít hrdlem!

 

A kde se chystají příští a nejbližší souboje pohlaví? Ve zlínském Musiclandu prověříme kluky a holky 7. března, v Kroměříži (Slady) budeme o den později a 14. března zjistíme, kdo paří víc v Ostravě (Fabric).

 

Jak takový souboj vypadá, na to se můžete podívat prostřednictvím fotoreportů a atmosféru z víkendové akce si vychutnat díky záznamu na rádiu Líbímseti Dance každé pondělí večer. Ale je jasné, že naživo je to nejlepší. Vezměte s sebou kámoše a kámošky a dorazte do zmiňovaných klubů. Boj holek a kluků o největší pařmeny v Česku jede na plné pecky!

               

Nepropásněte
Web soutěže
https://web.libimseti.cz/holky_vs._kluci
 
Fotoreporty
PRAHA
https://life.libimseti.cz/?a=life&x_a=rd&rid=2001
https://life.libimseti.cz/?a=life&x_a=rd&rid=2002
LIBEREC
https://life.libimseti.cz/?a=life&x_a=rd&rid=1999
ÚSTI NAD LABEM
https://life.libimseti.cz/?a=life&x_a=rd&rid=1995
 

Kdo paří více? Kluci, nebo holky?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 389