Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
čištění interiéru / foto: shutterstock

Vyčištěno, uklizeno...

Přemýšlíte čím obdarujete svou drahou polovičku na Valentýna? Nic vás pořád nenapadá? Zde mám pro vás úžasný tip. Firma Autodoktor má pro vás soutěž o Valentýnský voucher na služby.

Nevím jak vy, ale my to máme doma rozdělené takto, já se starám více méně o úklid a péči o příbytek pevný a moje drahá polovička o ten příbytek na kolečkách. Bohužel to není vždycky fér. Auto řídím občas. Pokud vezu potomka na kroužek, nebo když si drahý chce dát na výletě pivo. Skoro pokaždé se pohádáme, protože auto není příliš čisté. Je celkem jedno v kterém ročním období to je, v létě to je vrstva písku z pláže jezera, na podzim vrstva listí a teď často bláto i štěrk z ulice. Aby toho nebylo málo, syn kdykoli přidá nějaké drobky ze sušenek nebo z lupínků. A měli byste vidět, jak to auto vypadalo v době, kdy jsme ještě vozili naši fenku. Jedním slovem hrůza.

Čas od času můj drahý použije vysavač na benzínce, ale podle mne je to opravdu málo. Teď jsem našla řešení. Je jím služba Autodoktor. Líbí se mi jejich nadšený přístup k péči o plechového člena rodiny, jakým naše auto bezesporu je. Umí opravit prasklinu v okně, nebo poškozený interiér vozu. Ke každému zákazníkovi přistupují s respektem a dokáží upravit i exteriér vozu, renovovat lak apod. Provádí také čištění klimatizací a dezinfekci vozu. Máte vůbec ponětí kolik bakterií, plísní i roztočů je v dlouho nečištěném voze? Ty mohou ohrožovat zdraví posádky. Hlavně malých dětí a alergiků.

S auty se tam doslova mazlí a opraví a vyčistí jak plasty, tak kůži. Samozřejmostí je ruční mytí vašeho drahouška. Při čištění interierů postupují systematicky od dokonalého vyluxování veškerého prostoru přes tepování výkoným extraktorem, který umožní relativně rychlé vyschnutí ploch až po závěrečnou tečku v podobě pečlivého vyčištění skel. Pochopitelně používají tu nejkvalitnější chemii od předních výrobců.

 Jak se blíží svátek Valentýna, vždycky si lámu hlavu čím udělám svému chlapovi radost. Všude je přesrdíčkováno a přecukrováno. Takže to zkusíme z jiného soudku. A teď to vypadá, že jsem na to kápla. A udělám radost i sobě. Což je bezva. Jelikož Autodoktor má právě teď v nabídce dárkový voucher na služby, jinými slovy Valentýnský voucher se 30% slevou. 

 

 

 

Pokud jste na tom podobně jako já a už vás nebaví srdíčka a kytičky, je to jednoduché: vyberete službu, kterou chcete darovat a odešlete objednávku. V našem případě to bude určitě čištění a dezinfekce klimatizace, a také čištění interieru vozu. Jakmile cenu služby uhradíte, dostanete poukaz s unikátním kódem. V současnosti se jedná o Soutěž na sv. Valentýna, takže obdržíte 30% slevu.

Tentokrát to bude fantastický Valentýn. Dárek už jsem zařídila, takže nejspíš pojedeme někam na výlet. Už se ohromně těším.

K tomuto článku není otevřena diskuze