Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: bodytwo.com

Muž s prsními implantáty. V noze!

Móda silikonových implantátů jen tak neopadne a mezi ženami se těší stále větší oblibě. Překvapivě jí ale začínají propadat i muži, i když jiným způsobem, než by se na první pohled zdálo pravděpodobné.

Vlastně se celá tahle záležitost dá popsat jako chlapecký žert či snad nerozvážnost, jen škoda, že není uzavřena šťastným koncem.

Tetování se silikonama
Kanaďan Lane Jensen je velkým milovníkem netradičního umění. Jeho tělo pokrývá řada tetování, ovšem po jedné z nejpodivuhodnějších operací poslední doby vypadal hodně netradičně.

Celé to přitom začalo tetováním. Lane si nechal na lýtko tetovací jehlou vyobrazit ženskou plných tvarů, doslova krev a mlíko. Jenže mu brzy začal scházet třetí rozměr této divy. Neváhal proto a nechal ji zvětšit její vytetovaná prsa. Co na tom, že si za tímto účelem musel nechat voperovat silikonové implantáty sám. A navíc do nohy.

Celé to trvalo tři čtvrtě hodiny a Lane po zákroku prsa vytetované krásky téměř necítil. Po několika týdnech se ale objevily první obtíže, které vyvrcholily vyhřeznutím implantátu.

Bolestivá sranda
Jensen pro list Edmonton Sun popsal, jak se to celé seběhlo. Nejprve praskla kůže a z rány začalo vytékat velké množství lymfatické tekutiny. „Bylo tam toho opravdu hodně. Šel jsem tedy zpátky do studia, zatlačil jsem na to a implantát vystřelil přímo ven,“ vysvětluje Jensen.

„Moje tělo ho zkrátka odmítlo. Myslím, že mé dívce 3D poprsí nebylo souzeno.“

Jensen byl přitom několik týdnů statečný a pro svou krásku na lýtku podstupoval i velké bolesti. Nohu si často mrazil a prasknutí několikrát sám sešil – ale to nakonec vždycky prasklo znovu.

Co si o tom myslíte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 355