Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
18133-comunicazione-bg.jpg / foto: foodparadise

Šumivé víno Prosecco

Už se těšíte na vzrušující prázdninové dny nabité svobodou, dobrodružstvím a láskou? Jak horké letní chvíle trávíte nejraději? Ano jistě, u sklenky výborného vína.

Někdo má v lásce vinné střiky, které jsou prudce osvěžující, jiný neodolá šumivému vínu. Už jste vyzkoušeli kvalitu a dokonalost v jednom? Ochutnejte Prosecco.

Na prvním místě chuť

Znáte ten pocit, když se ve vašich ústech rozehraje skutečná harmonie? Chuťové pohárky se mohou zbláznit blahem. Tak by se dalo popsat šumivé víno Prosecco. Lehké neodolatelné potěšení pro parné letní dny a noci. Ne všichni si potrpí na pivo a sladké limonády. Prosecco se trefí do gusta všech věkových generací. Italská vína s bublinkami osvěží a navodí skvělou atmosféru třeba při grill párty či romantické večeři.

Bavte se jako celebrity

Originál je jen jeden - Prosecco. Oblíbeným italským šumivým vínem je Solitario Millesimato D.O.C.G. Zachutná i lidem s nadměrně mlsnými jazýčky a vytříbeným vkusem. Toto víno je vyráběno z vybraných vinných hroznů odrůdy Glena na jedné trati. Hrozny jsou pěstovány na jižním svahu a jejich sklizeň je uskutečněna koncem září. Víno zaujme slámově žlutou barvou se zelenavými odlesky i jemnou a trvalou perlivostí. Základ úspěchu tkví v intenzivní ovocné vůni jablka, hrušky, broskve a citronových podtónů. Obsah alkoholu činí 11, 5%.

Vyzkoušejte všechny!

lahev

Uspořádejte letní párty a nezapomeňte si objednat kvalitní vína z e-shopu Foodparadise. Právě zde najdete pestrou škálu šumivých vín, která obohatí vaši letní oslavu v každém detailu. Pokud neholdujete bublinkám, najdete zde také červená, růžová i bílá vína. Aby byl váš letní večírek dokonalý, nakupte si sladké či slané italské dobroty dovážené přímo z božské Itálie. Mrkněte na rozmanitou nabídku Foodparadise, budete nadšeni. Jistě vás osloví i doprava zdarma v případě objednávky nad 1000 korun!

K tomuto článku není otevřena diskuze