Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
narozeniny / foto: shutterstock

Narozeniny jak se patří!

Čím jsme starší, snažíme se stále častěji přecházet své vlastní datum narození pokud možno mlčky, případně jen s malými ovacemi.

Ale u našich dětí - to je něco zcela jiného. Každé jejich narozeniny plánujeme už řadu dní a týdnů dopředu a je naším tajným přáním, aby oslava byla nezapomenutelná, nádherná a bez sebemenší chybičky. Pořádání té pravé narozeninové párty však s sebou nese mnoho starostí - počínaje krásným a dobrým dortem, dobrým občerstvením pro každého, rozpustilou zábavu a skvělými dárky konče. Prioritou samozřejmě je, aby spokojený byl hlavně malý oslavenec. Avšak dívat se na protáhlé obličeje malých hostů, jestliže zábava stagnuje, snese jen vskutku otrlý rodič. Jak své ratolesti připravit narozeninovou oslavu se vším všudy, na nic nezapomenout, neztratit nervy při větším náporu dětských návštěvníků, a navíc si odnést jen ty nejkrásnější vzpomínky? Taková představa se zdá příliš ideální. Přesto se může stát skutečností. Základním předpokladem je delegovat své starosti na někoho jiného, kdo má s podobnými slavnostmi zkušenosti.

Oslava na přání

Absolutně bezkonkurenční narozeninová oslava s sebou nese příjemné, pěkně vyzdobené prostředí, atraktivní zábavu, dobré jídlo a pití. Zábavní park BRuNO family nabízí pořádání dětské párty v pěti salóncích zařízených jako pohádkový les, veselý cirkus, závodní dráha nebo tajemný vesmír. Malé princezny mohou zasednout ke své královské hostině hned vedle královny. Očekává je slavnostní tabule s chutným dortem a bohatá balónková výzdoba. Restaurace Brno - Slatina je propojená se zábavním parkem, to znamená, že nuda vážně nehrozí. Malí hosté se mohou dosyta vydovádět na unikátních atrakcích. Pro veselé tancování je připravena diskotéka.

Nezapomenutelné vzpomínky

Žádný den v našem životě nelze prožít opakovaně. Jsou i takové okamžiky, které se nikdy nevrátí. Vzpomínky na rozesmátý obličej našich dětí a veselé jiskřičky v jejich očích již navždy zůstanou v našich srdcích a fotografie z báječných oslav se stanou trvalou součástí rodinného alba. Narozeniny jsou výjimečným dnem pro každého, proto je správné je prožít naplno.

K tomuto článku není otevřena diskuze