Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X-Factor: Pavarottiho opičák

Další castingové šílenství, naštěstí už předposlední, odvysílala televize Nova v neděli. Opět nebyla nouze o podivíny a antizpěváky. Přesvědčil se o tom každý, kdo se na X-factor díval.

Do Top 5 nejhorších výkonů by se zajisté zapsal mladík Jaroslav, který před porotu nastoupil s tím, že navazuje na slavného pěvce Luciana Pavarottiho. Když spustil své árie, nemohla se porota skoro udržet smíchy. To, co předvedl, by vyvedlo z míry každého. Na verdiktu se porota shodla poměrně rychle a byl jednoznačný – NE! V X budce si pak Jaroslav postěžoval… „Nelíbilo se mi, že jsem si s sebou nemohl vzít hudební doprovod (discmana) a dělal tam ze sebe opičáka!“ Bohužel měl chlapec pravdu, opičáka ze sebe opravdu udělal, ale bavil se tím celý národ, alespoň to ho může hřát u srdce.

Ale nebyl sám, kdo ze sebe udělal kašpara. Záhadný Paul předvedl porotě svoji vesmírnou šou. Člověk ani neví, k čemu by jeho výkon měl přirovnat. Různé zvuky, prapodivná choreografie, která vypadala jako spojení karate s baletem, a zpěv nezpěv - spíš jen takové huhlání a ještě k tomu nesrozumitelné. „Ta choreografie mě prostě napadla jen tak, líbilo se mi to,“ prozradil udivené porotě umělec.

Ale to ještě nebylo všechno! V Ostravě se snažil do dalšího kola postoupit Jan Petráš, který sliboval, že předvede úžasnou šou. Nejen porota byla zvědavá. Šou se ale nekonala – Honza předvedl spíš takové pantomimické divadlo, do kterého se snažil zpívat, což opravdu neuměl. „To vypadalo jako Mick Jagger, který si z nás dělá prdel…,“ ohodnotila výkon Gábina Osvaldová.

Druhá šance
Tentokrát porota přiznala, že se sekla, nebo alespoň jeden z jejích členů. Když jim zazpívala patnáctiletá Veronika, všichni přemýšleli, zda ji pustí, nebo ne. Ondřej Soukup řekl ne, Gábina Osvaldová také ne, protože podle ní dívka neumí zpívat, a Petr Janda už se bohužel nevyjádřil. Se slzami v očích opustila Veronika provizorní studio… Ale naděje ji ještě svitla, když si Ondřej Soukup uvědomil, že vlastně nebyla tak hrozná.

Pozvali si ji zpátky a nechali zazpívat ještě jinou píseň, byl to krásný výkon, ale Gábina si stála za svým, že prostě neumí. Ale Soukup řekl ano a vše záviselo na Petru Jandovi. Ten Veroniku dál pustil, tak uvidíme, kdo z porotců měl pravdu, jestli Gábina, nebo muži.

Herečka v soutěži
Překvapením pro některé diváky mohlo být, když na obrazovkách uviděli Olgu Lounovou. Mladou herečku, která se od 3. března představí v primáckém seriálu Ošklivka Katka. Olga postoupila do dalšího kola, tak uvidíme, jestli nebude televizi Nova proti srsti, že bude hvězdou na konkurenční stanici. Necháme se překvapit.

Co si o tom myslíte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 71