Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
auta / foto: shutterstock

Půjčka bez registru za dopravní prostředek

U vysokých úvěrů je běžné ručit domem, ale věděli jste, že jako záruka může sloužit prakticky libovolný dopravní prostředek, který vlastníte?

Často to bývá auto, nicméně zastavit se dají i motorka, užitkový vůz, loď nebo letadlo. Dokonce i pokud jsou firemní.

Proč využít zástavu?

Při zastavení svého dopravního prostředku dostanete peníze ihned na ruku, nikdo nebude prověřovat vaše příjmy ani řádné splácení předchozích úvěrů.

Obrovskou výhodou také je, že můžete získat dost vysoké částky. Vše samozřejmě závisí na hodnotě vašeho vozidla, například v rámci nebankovní půjčky na Zastavuz.cz dostanete až 80 % hodnoty auta. Půjčka je standardně poskytována na 4 měsíce, avšak splatit se dá dříve i později.

Auto dál používáte

Většinu lidí okamžitě napadne, že je to sice fajn, ale nemohou zastavit svůj vůz, který denně používají. A přesně takhle přemýšleli i v Zastavuz.cz. Při využívání jejich rychlé půjčky bez registru si auto necháte doma a můžete s ním klidně denně jezdit. Možnost nechat vozidlo stát pod dohledem je sice také k dispozici, ale využívá ji málokdo.

Technik přijede po celé ČR

Kdo touží po půjčce, může si nezávazně objednat mobilního technika, který provede diagnostiku vozu a určí, jakou částku Zastavuz.cz za daný automobil poskytne. K této osobní prohlídce je potřeba mít malý a velký technický průkaz, kupní smlouvu kvůli potvrzení vlastnictví, osobní občanský průkaz, servisní knížku, potvrzení o připojištění a také dva doklady s vaším jménem.

Blesková rychlost

Vše probíhá skutečně expresní rychlostí, peníze můžete získat do 30 minut. Způsobů jak navázat první kontakt se Zastavuz.cz je několik. Lze vyplnit formulář na jejich webových stránkách nebo jim poslat fotografii technického průkazu přes WhatsApp.

Pokud ještě stále váháte, zda třeba někde nedostanete více peněz za lepších podmínek, podívejte se na srovnání půjček. Pro zástavu vozidla ovšem mluví i zkušenosti zákazníků Zastavuz. 50 % z nich využívá jejich služby opakovaně.

K tomuto článku není otevřena diskuze