Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
povlečení / foto: shutterstock

Podlehněte kouzlu originálního 3D povlečení!

Není to tak dlouho, kdy se začaly vytvářet fotografie s 3D efektem, které umožňují postavám a sceneriím pomyslně "vystoupit ze snímku".

Přejete-li si spát na obláčku, válet se v květinových lístcích, procházet se po francouzské metropoli, nebo se vydat na cestu po Mléčné dráze, neváhejte a pořiďte si vkusné povlečení s velkoformátovým potiskem oblohy či vesmíru. 3D prostorové povlečení totiž všechny snílky dostane do středu dění. Tato novinka je navíc nyní v eshopech v akci!

Povlečení s fototiskem

Výroba 3D povlečení s fototiskem se liší od jiných druhů tím, že barvy se nanáší na látku podle virtuální předlohy, výsledkem je jedinečný prostorový vzhled. Při výběru dobrého povlečení je třeba se zaměřit na kvalitu barev a textilie, na niž se barva stříká. Bavlna dnes nabývá mnoha podob – podle druhu výroby lze rozeznat například froté materiál, což je bavlna utkaná podle smyčkové osnovy. Dáváte-li přednost nemačkavým materiálům, 3D povlečení se vyrábí z typu bavlny, které se říká „renforcé“, což v překladu z francouzštiny znamená „zesílený/zpevněný“. Renforcé bavlna je oproti klasické 100% bavlně také mnohem odolnější vůči oděru, daleko jemnější a zajišťuje stálobarevnost. Dalším praktickým materiálem, z něhož se 3D povlečení vyrábí, je 100% polyester, který je velmi nenáročný na údržbu, rychle schne a také se vůbec nemusí žehlit.

3D povlečení v akci

Na povlečení 3D pravděpodobně narazíte ve velkých nákupních řetězcích, ale i když si je tak máte příležitost „osahat“, nedá se příliš spolehnout na jeho kvalitu. Raději nakupujte u prověřených prodejců, nebojte se ani nákupů v eshopech, jejichž solidnost si snadno ověříte na srovnávacích serverech a v recenzích předchozích zákazníků. Tak jako v supermarketu i zde narazíte na výhodné akce a slevy, například v eshopu RodinneBaleni.cz nakoupíte v tuto chvíli moderní povlečení za polovinu původní ceny. Kvalitní povlečení 3D v akci z renforcé bavlny vás tedy místo tisícovky vyjde na cca 500 Kč. Jděte s dobou! Oblékněte peřiny do moderních materiálů a motivů.

K tomuto článku není otevřena diskuze