Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
jazyková škola / foto: shutterstock

Jazykové kurzy vám otevřou nové možnosti

Určitě vám doma od dětství říkali, že se máte učit. Kantoři ve škole to také rádi opakovali. Vzali jste si ze slov rodičů a učitelů poučení?

Rádi byste se zdokonalili v cizím jazyce anebo uvažujete o tom, že se naučíte novou řeč? V tomto ohledu vám pomohou kurzy jazykové školy. Ať už se rozhodnete pro angličtinu, němčinu i francouzštinu, otevřete si pro sebe nové možnosti uplatnění nejen v práci.

Nenechejte nic náhodě

Už vás nebaví posměšky kolegů v práci, že pořádně neovládáte cizí řeč? Potřebuje služby tlumočníka? Nenechte se vyvést z rovnováhy a dopřejte si kurzy angličtiny, ruštiny, španělštiny, italštiny či němčiny. Líbil by se vám trochu exotičtější cizí jazyk? Není problém. Stačí se jen obrátit na správné odborníky. Jazyková škola IJV se může pochlubit zkušenostmi delšími než 15 let a pestrou paletou nabízených cizích řečí. Je zajímavé, že jazykové kurzy probíhají přímo na Václavském náměstí. Pokud máte chuť na zajímavou formu výuky, mrkněte se na reference spokojených studentů všech věkových kategorií i významných firem.

Na věku vůbec nezáleží

V jazykové škole IJV se naučí cizí řeč naprosto každý, protože na věku, výšce, váze a dosavadních schopnostech prostě nezáleží. Jazykové kurzy Praha jsou určeny skutečně pro všechny generace. Na internetových stránkách naleznete podrobnější popis všech nabízených programů studia. Někdo má problémy s konverzací, jiný by rád večerní výuku, to vše je reálné. Institut jazykového vzdělávání nabízí kurzy pro 50+, právníky, mládež. Naučí obchodní jazyk a připraví na mezinárodní zkoušky. Máte spadeno na studium cizí řeči v letní škole anebo intenzivní měsíční kurzy? Nic není nemožné. Jazyková škola se věnuje i výuce cizích jazyků pro lékaře a piloty! Spolehněte se na kvalifikované lektory, osobní přístup, kontrolu, kvalitu a plný full-service.

K tomuto článku není otevřena diskuze