Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
vodní dýmka / foto: shutterstock

Pozvěte Orient do svého domu nebo klubovny

Orientální vůně, silná aromata nebo příjemné ovocné příchutě, to vše se vejde do vodní dýmky jak vystřižené z Pohádek tisíce a jedné noci.

Dechberoucí vodní dýmky mnoha typologií

Internetová prodejna levne-dymky.cz má ve svém sortimentu desítky vodnic, které se liší jak barevným provedením, tak kapacitou i počty šlahounů. Každá vodní dýmka se skládá z pečlivě zhotovené a odolné nádobky na vodu, spojujících prvků a těla z nerezové oceli, kalíšku a jakostní korunky k nasypání tabáku. Existuje mnoho typů dýmek jako například vodní dýmky Aladin, Top Mark, Kaya, Sahara Smoke, Khalil Mamoon, OdumanFarida nebo Khalebbo. Všechny se v mnoha variantách nacházejí v nabídce zmíněného e-shopu. Pod každou značkou se navíc skrývají až desítky dalších typologií. Málokdy se stane, že přijdete na návštěvu a narazíte na stejnou vodnici, jakou máte doma. Příjemné jsou i pořizovací ceny, kdy základní sazba začíná na příjemných tři sta korunách. Propracované modely jsou samozřejmě dražší, ale jejich provedení vám vyrazí dech.

Celokovové a celoskleněné vodní dýmky

Přesuneme-li se z pohádkového Orientu směrem k umělecké práci, nesmíme zapomenout na unikátní kousky, jakými jsou celokovové vodní dýmky a dýmky zhotovené ze skla. Požitek z kouření ochuceného tabáku se zde mísí s estetickým zážitkem, kdy se buď pozoruje převalující se kouř ve skle, nebo se obdivují rytiny na dýmce z kovu. Záleží na každém kuřáku, jakému požitku dává přednost. Volba té pravé příchutě tabáku do vodní dýmky ještě umocní zážitek provoněním a ozvláštněním atmosféry o zajímavou vůni. Při kouření vodní dýmky jsou tak zapojeny skoro všechny smysly.

K tomuto článku není otevřena diskuze