Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
aloe vera / foto: shutterstock

Vytvarujte postavu do plavek za 9 dní

Za pouhých devět dní se vám nepodaří shodit 10 kilo (to je prý nejčastější váha, kterou touží většina lidí zhubnout) ani zbavit se všech špíčků na těle, ale dokážete se sžít s novým režimem a vytvořit si nové návyky.

A právě s touto myšlenkou přichází program F.I.T.

Chcete zhubnout do plavek, vyčistit si trávicí ústrojí, získat ztracenou energii, zbavit tělo nahromaděných toxinů nebo prostě jen být zdraví a spokojení se svou postavou? Pak si zamilujete Clean 9 a program F.I.T. Naučíte se žít zdravě a konečně zvládnete ustát trvalou proměnu svého těla k lepšímu. Zapomeňte na jojo efekt, s programem F.I.T. vám hezká postava vydrží.

Síla aloe, cvičení a správné stravy

Program F.I.T. k nám přišel ze zahraničí a lidé si ho tam velmi chválí – podívejte se například na to, jak změnil život Claire. Jeho základem jsou balíček pěti produktů (gelu z aloe vera, vlákniny, vitaminového koktejlu atd.), pohyb a správná strava. Výhodou je, že nic z toho nemusíte řešit na vlastní pěst, dostanete totiž brožurku, v níž je všechno uvedené. Prostě si jen přečtete, co je vhodné jíst a jaké máte možnosti cvičení.

Zvládnete to i bez trenéra a výživového poradce, brožurka totiž obsahuje recepty, seznam doporučeného ovoce a zeleniny včetně hmotností. Radí také se cvičením, doporučuje pohybové aktivity, k nimž nepotřebujete žádné cvičební pomůcky.

Zasoutěžíte si a získáte nové přátele

Kolem programu F.I.T. se už i v ČR buduje komunita. Na Facebooku je možné sledovat stránku Můj život s aloe, nicméně když se aktivně zapojíte, získáte přístup do tajné FB skupiny Clean 9, v níž se členové navzájem podporují a radí si.

Aktuálně navíc probíhá soutěž. Pokud si zakoupíte sadu Clean 9 do konce května, získáte knihu o aloe vera, půlhodinovou Skype konzultaci s odborníkem na Clean 9, kuchařku s 20 recepty a zařadíte se do slosování o tričko s logem. Tak neváhejte a hubněte DO PLAVEK!

K tomuto článku není otevřena diskuze