Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
158798891 / foto: shutterstock

Reklamní USB flash disky patří mezi nejužitečnější dárky

Darovat zákazníkům, firemním partnerům nebo novinářům na tiskové konferenci nepraktický předmět je jednou z největších marketingových chyb.

Reklamní předmět, který i jménem vaší společnosti putuje rovnou do koše, se rovná pověstnému mlácení prázdné slámy. Mezi žádané předměty patří ty, jež bude konkrétní skupina obdarovaných opravdu ráda používat a při tom bude mít vaše logo stále na zřeteli. To jsou například kancelářské potřeby, textilie i reklamní USB flash disky.

Exkluzivní, běžné i speciální USB flash disky

Na výběr máte reklamní USB flash disky obyčejné, s různou kapacitou paměti, s rozmanitým zdobením, flashky v dárkovém balení či USB flash disky pro mobily i tablety. Vybíráte-li vhodnou flashku pro konkrétní osobu, máte možnost volby například mezi běžnými produkty, které ocení studenti i věrní zákazníci vaší firmy. Dizajnové USB flash disky se vyrábějí s rozličnými motivy. Fotbalový míč potěší každého sportovce, praktické náramky žáky ze škol, otvíráky na lahve, modely autíček či srdíčka jsou připraveny pro konkrétní uživatele se specifickými zájmy a zálibami. Pro zájemce o speciální exkluzivní dárky jsou do komplexní nabídky zařazeny i elegantní flash disky osázené krystaly Swarovski. Fantazii se meze nekladou, pokud si přejete neotřelý návrh na reklamní USB flash disky, není problém jej zhotovit na míru. Počítejte s výrobou minimálního počtu kusů, aby se i zakázková výroba vyplatila.

Způsob objednávky konkrétního reklamního potisku

Při potisku či jiném technologickém zpracování jsou reklamní USB flash disky nejprve upraveny, opatřeny logem dle konkrétního přání zadavatele a následně se do útrob produktu vkládá USB flash disk. Nehrozí proto žádné poškození při zpracování. Při objednávce konkrétního potisku na reklamní USB flash disky by si zadavatel měl připravit vlastní návrh upravený v aplikaci Adobe Illustrator, Corel Draw, nebo uložený jako EPS či PDF ve vysokém rozlišení. Kdo nemá vlastní návrh, může se pro něj grafický nástin vytvořit za příplatek. Finální produkt může být ozdoben formou tamponového potisku, laserovým gravírováním nebo reliéfním ražením určeným pro plastické vzory a nápisy. Reklamní studio Creocom se zabývá grafickými návrhy a následným zpracováním vybranou technologií. Na stránkách společnosti www.creocom.cz jsou desítky rozmanitých typů USB flash disků, z nichž si zájemci snadno vyberou nejvhodnější produkt.

K tomuto článku není otevřena diskuze