Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
27218-tablet-vine1.jpg / foto: www.reenio.cz

Zjistěte, jak si jednou věcí totálně zjednodušíte podnikání!

Začít podnikat už není tak nemožné, jako tomu bylo před třiceti lety. Jenže tím, jak rychle přibývá různých podnikatelů, rostou i nároky na jejich schopnosti, dovednosti a znalosti.

Ty tam jsou doby, kdy jste si vystačili s tužkou a papírovým diářem. U malých podnikatelů pracujících z domu to možná stačí, ale u menších salónů, fitness center, wellness, auto servisů a větších podniků si s tím rozhodně nevystačíte.

Zákazníci vám přerostou přes hlavu

Ne, že byste to neukočírovali. Ale chybovat je lidské. Často se vám tak stane, že omylem na někoho zapomenete, napíšete si ho na špatný čas, anebo se ho zapomenete zeptat na podstatnou otázku. Co by to ale bylo za moderní dobu, kdyby vám s tím nemohla pomoct?!

Chytrá organizace času je naprosto klíčová

Právě k tomu slouží reenio. Jednoduchý rezervační systém, který umí mnohem víc, než jen rezervace. Program vám pomůže zorganizovat celý pracovní den. Nasdílí jej se zákazníky, aby viděli, kdy zrovna máte volno. Provede je celým rezervačním procesem a zeptá se jich na podstatné otázky, které k rezervaci potřebujete znát.

Chybovat je lidské. Pro vás už minulostí!

Zapomenout tak můžete na nezaplněná místa v programu v důsledku vlastní chyby v plánování, na nekonečné hodiny strávené vypisováním objednávek do diáře a debatováním o volných termínech se zákazníky, nebo na stresy způsobené zapomenutím na nějakou objednávku. Uvidíte, že si na to rychle zvyknete a už nebudete chtít nikdy jinak.

reenio ale není obyčejný rezervační systém

Ovšem to, co jsme výše popsali, umí skoro každý rezervační program. reenio je ale přece jen v něčem výjimečné. Umí totiž také rozeslat SMS zprávy všem vašim zákazníkům v den jejich návštěvy, takže na svou rezervaci nezapomenou. Pomůže vám zaplnit všechna volná místa a dokonce vám ušetří spoustu času. Získáte díky němu databázi kontaktů, které následně můžete využít k marketingovým účelům. reenio vám poskytne přehledné statistiky o vývoji obsazenosti a tak se při rozhodování můžete vždy opřít o přesná čísla. A navíc je v základní verzi úplně zadarmo, a to navždy!

reenio je v základní verzi zadarmo. Přesvědčte se!

Ještě dnes se tedy můžete zaregistrovat a využívat reenio naplno! Free verze není nijak časově omezená, nejedná se o žádnou 30denní testovací verzi. reenio funguje v cloudu a na jakémkoliv počítači nebo mobilním telefonu. Máte jej tak vždy po ruce a nemusíte si nikde nic instalovat.

Vyzkoušejte reenio na www.reenio.cz a věnujte se tomu, co vás baví, tedy své práci!

K tomuto článku není otevřena diskuze