Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
fotbal ilustrační obrázek / foto: shutterstock

První polovina HET ligy je skoro za námi: Připustí Plzeň ještě drama?

Honíte se sami za kulatým nesmyslem, nebo raději sledujete ty, kteří hrají fotbal profesionálně? Možná obojí. V každém případě je letošní ročník nejvyšší fotbalové soutěže poměrně zajímavý.

Mnohé duely přinášejí nečekané výsledky a v podstatě ani oba konce tabulky nejsou z hlediska svého obsazení úplně očekávané. Jak to tedy vlastně bude vypadat dál? Zkusíme si udělat takovou malou prognózu a určitě si okomentujeme i dosavadní největší lákadla HET ligy. Nevíte, kde sledovat přímé přenosy? Tak se začtěte dál. Doporučíme totiž i přímo webové stránky, na nichž je to možné.

Vydrží plzeňská mašina?

To, že se bude Viktoria Plzeň nacházet v horních patrech ligové tabulky, čekali asi mnozí experti. Bodový rozdíl mezi Viktorkou a druhou Sigmou Olomouc narostl a na žádnou velkou změnu to nevypadá. Kouzlo trenéra Pavla Vrby, jenž v minulosti dotáhl tento klub až do slavné Ligy mistrů, zřejmě působí. Hodně se mluví i o produktivitě jednotlivých hráčů, z nichž se prosazuje především forvard Krmenčík.

A co pražská S?

Ano, u obou pražských velkoklubů se předpokládalo, že budou na špici tabulky. V předních patrech jsou, nicméně jejich výkony nejsou příliš přesvědčivé. Zatímco Slavia sehrála několik dobrých zápasů včetně derby, Sparta je na tom ještě hůře. Italský kouč Stramaccioni neustále přesvědčuje, že se Sparta dostává do pohody, nicméně těmto frázím už nevěří ani nejzarputilejší fanoušek. Slávističtí hráči si naopak stěžují na velkou rotaci a minimální zatížení. Nálada v týmech každopádně dobrá není.

Sledujte ligu pohodlně zdarma online

O zápletku i přes velký náskok Plzně jistě nouze nebude. Vždyť příští rok by měly hrát předkolo Ligy mistrů dva týmy! Právě proto se vyplatí sledovat nejvyšší soutěž. Netušíte, kde si ji pustit na internetu? Stačí naladit Čt4 a máte vyhráno. Učinit tak můžete na adrese spustit.cz. K dispozici je zde mimo jiné i spousta dalších zajímavých programů. Budete-li mít chuť na filmy, seriály, anebo cokoli jiného, máte jedinečnou šanci.

K tomuto článku není otevřena diskuze