Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
vánoční dekorace ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Světelné řetězy a dekorace – umocní vánoční náladu

Vánoční svátky jsou po právu nejmilejší svátky v roce. Lidé se k sobě chovají ohleduplně a laskavě, užívají si neodolatelnou atmosféru. Jak si ještě více zpříjemnit tyto magické dny roku?

Pořiďte si světelné a vánoční řetězy, LED žárovičky zářící bílým i barevným světlem.

Dech beroucí vnitřní i vnější modely

Nutno říci, že je blikající i svítící vánoční osvětlení pastvou pro oči malých i velkých členů rodiny. Vidíte ho doslova na každém kroku. Jsou jím zdobeny ulice, parky, výlohy obchodů, firmy, okolí rodinných domů. Moderní produkty lze vybírat z rozličných provedení, motivů, barviček i délek kabelů. Nejdůležitější je bezpečnost zboží, ale také úspora a design. Věděli jste, že venkovní řetězy s vyšším IP je možné umístit i na střechu, fasádu a stromy? Pro celoroční výzdobu se vám zalíbí LED pásky.

Kouzlo Vánoc nic nepřekoná

Svítící vánoční řetězy nic nepřekoná. Se zvláštním dojmem ho sledují oči všech generací. Ať už se vám líbí modely ve studené bílé, multicolor, teplé bílé, ve zpracování rampouchů, malých i větších žároviček, padajícího deště, budete spokojeni s jedinečným efektem. Před nákupem si rozmyslete, zda požadujete světelné řetězy pro vnitřní anebo vnější použití. Existují modely do zásuvky i na baterky. Dbejte i na délku kabelů. Někomu stačí kratší modely, jiný prahne po nekonečně dlouhém provedení.

LED pásky jsou trendy

K celoroční výzdobě padnou jako ulité LED pásky. Ihned potěší, že se dají tvarovat, zkracovat i nastavovat. Přirozeně podsvítí police, kuchyňské linky a chodby. Rovněž ohromí jako moderní dekorace v barech, restauracích i ve vitrínách. Hledáte kvalitní a designově propracované světelné řetězy? Podívejte se na internetové stránky společnosti K & V ELEKTRO a.s. Potěšte sami sebe, ale především své děti nebesky svítícími a blikajícími dekoracemi.

K tomuto článku není otevřena diskuze