Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X-Factor: přehlídka šílenců skončila!

Televize Nova odvysílala poslední díl castingových kol soutěže X-Factor. Někdo křičí hurááá, někdo zase pláče… Budou další díly stejně vtipné, jako byly castingy? Pochybujeme.

Grimasy Gábiny Osvaldové, hlášky Ondřeje Soukupa a suchar Petr Janda už budou mít na práci něco jiného než společně poslouchat zásupy „zpěváků“, kteří chtějí prorazit. V neděli se porota navzájem rozloučila a od příště bude bojovat jen a jen každý za sebe.

Poslední přehlídka
Na pražský casting dorazilo opravdu velké množství účastníků. Opět nebyla nouze o úplné hrůzy co se zpěvu týče, hysterické výlevy, pláč a smích. Před porotu předstoupil laponský dobrodruh Miroslav, sympatický Egypťan nebo skupina MBBS, která předvedla dokonalou recesi. Tříčlená skupina si zahrála kousek z filmu Hříšný tanec a to tu část se zvedačkou. Zpívat sice neuměli ani trochu, ale porotu pobavili.

Mezi soutěžícími se také představila Lucinka, která je známá z pořadu Top Star televize Prima, kde vyzpovídá celebrity na nějakém večírku. Přijela se svojí kamarádkou a před porotou se pokoušely zazpívat. Ale více všechny uchvátily svým humorem a hlavně vystupováním – dorazily v krojích a hodně zmalované.

Oslava Pána
Až z Ostravy dorazil do Prahy pan Lubomír. „Přijel jsem pendolinem a přijel jsem na oslavu našeho Pána…“ Pan Lubomír před porotou zapěl svoji píseň, kterou bral jako poselství ostatním lidem a velice mu záleželo na tom, aby byla píseň v televizi a slyšelo ji hodně lidí.

Přání se mu splnilo, proto ho ani porota do dalšího kola neposílala. „Víte, mně se to moc líbilo, ale lekla jsem se, že takový čistý člověk jako vy se chce vrhnout do tlamy šoubyznysu,“ zamaskovala svoje "ne" Gábina Osvaldová. Ta opravdu ví, jak na ně…

Nejvíce Gábinu pobavil Pavel, který o sobě tvrdil, že nemá konkurenci. Upravil si píseň Pár havraních copánků podle svého a hned od prvních slov Gábina nemohla zadržet smích a chechtala se až do konce. „Píseň pedofila lidožrouta jsem dlouho neslyšela. Vy jste mě fakt pobavil,“ zazněla pochvala z úst obávané porotkyně.

To Ondřeje Soukupa ani trochu nepobavila slečna Marie, která se s porotou začala dohadovat o postupu do dalšího kola. Její zpěv sice nebyl špatný, ale nudný. „Tak mi sakra tu šanci dejte,“ domáhala se Marie. Soukupova odpověď byla drsná: „Bych se oběsil, kdybych měl s váma něco dělat.“ A dokonce na jednu chvíli odešel od stolu poroty.

Porota před porotou
Po skončení castingů v pěti městech České republiky vybrala do dalších kol porota 33 vokálních skupin a přes 120 sólistů. Poté si samotná porota vyzkoušela, jaké to je se před někoho postavit. Museli každý zvlášť před porotu producentů, která jim oznámila, jakou skupinu lidí budou mít na starosti a budou s ní pracovat.

Nejméně žádaná byla skupina 25 let a starší, ta padla na Gábinu Osvaldovou. Ondřej Soukup bude pracovat a podporovat skupinu od 15 do 24 let a Petr Janda bude mít na starosti vokální skupiny.

Co na vystoupení říkáte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 38