Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ložnice s fototapetou / foto: myloview.cz

Dejte ložnici osobitý styl se zajímavou fototapetou

V jaké místnosti v interiéru trávíte největší porci času? Ne, obývací pokoj to zřejmě nebude. Přes den je tady člověk často, nicméně minimálně na noc se přesunuje do ložnice.

Ač se to možná nezdá, právě tady strávíme největší porci svého času, a tak není od věci pokusit se ji nějakým způsobem co možná nejosobitěji vylepšit. Jak na to? Poměrně jednoduše, a to pořízením fototapety, která bude mít symboliku něčeho, co se týká spaní, odpočinku a pohodového relaxu se vším všudy. Do ložnice se vyrábějí specifické fototapety, jež dají i této zdánlivě fádní místnosti osobitý styl, který se vám bude líbit a vy budete chtít trávit v ložnici čas i jinak než jenom pouhým spánkem. Pojďme si tedy udělat takovou malou exkurzi po motivech, jež se právě do této místnosti volí nejčastěji. Motivů je poměrně hodně a každému vyhovuje jiný.  

Svůdnost křivek lidského těla

Lidské tělo je bezesporu velmi složitým a úctyhodným mechanismem. V ložnici se není zapotřebí zamýšlet nad jeho fungováním. Důraz se vyplatí dát především na vzhled konkrétních lidí. Ne, nikde není psáno, že musíte mít na zdech fototapety s akty. Velmi vkusný je kupříkladu záběr na ženské nohy částečně zahalené v saténové přikrývce. V každém případě se vyplatí volit velmi jemné variace, jež vás nijak zbytečně nerozruší. Pamatujte na to, že do ložnice většinou jdete odpočívat a k tomu, abyste se rozpálili, bohatě postačí partner či partnerka. Někteří lidé to ale mají opačně a bez problémů tak mohou volit třeba i ostřejší erotikou prošpikované variace. Lidské tělo nabízí spousty zajímavých pohledů, jichž se nikdy nepřejíte…

Spánek sílí

Jednoznačně. Člověk se bez dostatečného kvalitního odpočinku prostě nemá šanci obejít. Pohled na osobu blízkou anebo i na cizího člověka, který spí, bývá většinou velmi uklidňující. Vy sami získáte inspiraci a můžete se také zasnít a zapomenout na každodenní stres a shon, které vás doprovázejí prakticky každým dnem. V ložnici si jednoduše vytvoříte prostředí, jež vám bude maximálně vyhovovat, a to se vším všudy. Lidé zobrazení na fototapetách mohou být v nejrůznějších pozicích. Výbornou volbou jsou i variace, kde se dané osoby třeba právě probouzí. Po ránu vám tak nemusí být až tolik líto, že do zaměstnání musíte vstávat i vy!

Milostné objetí

Partnerský vztah bez něžností a různých projevů vlastní náklonnosti by byl zcela prázdný. Právě z toho důvodu vsaďte na fototapety ložnice s tematikou milostného objetí dvou partnerů. Není nutné, aby pohled na takovouto fototapetu nějak maximálně dráždil. Často stačí jen letmí objetí a přivinutí se k osobě blízké. Milujete-li svého protějška, pak se nechejte vyfotografovat a vytvořit si vlastní velkou fototapetu, jež bude znázorňovat vaši vzájemnou lásku a oddanost.

Relaxující lidé

Odpočinek lze řešit různými způsoby. Někteří lidé milují spánek a nic jiného v potaz neberou. Hodně oblíbený je

relax u nějaké skvělé knihy. Fototapeta s dávkou čtoucí si knihu vypadá moc hezky. Svůdnost ženského těla v kombinaci s moudrostí knihy v sobě snoubí skutečně zajímavý pohled se vším všudy. Jinak spousta z nás odpočívá také aktivně tím způsobem, že si jdeme prostě zaběhat do přírody anebo se jen tak projít. Zachycení takovéhoto jednoduchého okamžiku také není od věci. Vždyť pouze stačí kvalitní fotografie a fototapeta bude originální. Nikdo jiný ji v ložnici mít nebude. Vsadit můžete i na odpočinek s nějakou hi-tech hračkou typu tabletu nebo herní konzole. U dospívajících dětí mají takovéto fototapety úspěch.  

Jemné abstrakce všeho druhu

Nikde není psáno, že motivy zobrazené na fototapetách musejí mít nějaký konkrétní význam a smysl. Vždyť existují mnohé abstrakce, které nás nutní domýšlet si, co vlastně skutečně zobrazují. Výborné jsou geometrické tvary. Raději u nich volte oblé tvary a jemné teplé barvy. Ten tak totiž přispějete k maximálnímu pohodlí při vašem odpočinku. Z barevných odstínů je hodně oblíbená červená barva ve spoustě podob. Moc hezky ale vypadají i některé jemné modré fototapety s různými tvary a ornamenty.  

 

Dejte ložnici osobitý styl se zajímavou fototapetou

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!