Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Halle Berry / foto: xmenthelaststanddvd

Žhavé celebrity, které jsou k mání

Bylo jim málo platné, že vypadají skvěle a mají za sebou úspěšnou kariéru. Jejich muži je opustili a nyní jsou volné. Kdo? No přeci ženské celebrity.

Některé z nich mají rozvodová stání již za sebou, u jiných se k nim teprve schyluje a zdají se být nevyhnutelné. Podívejme se na pětici těch nejžhavějších.

Někomu by možná mohla chybět Britney Spears. Takovým poradíme, ať se podívají na její fotky z poslední doby a přečtou si články o jejím „nelehkém osudu“.

Halle Berry

magazin.cz
Čokoládové krásce by málokdo tipoval čtyřicítku. Vždyť vypadá stále skvěle a bez přehánění by mohla konkurovat kdejaké dvacítce. Nakonec, není to tak dávno, co si střihla roli „bondgirl“.

Kromě toho, že získala Oscara a navíc na něj byla několikrát nominována, má za sebou i špatné filmy. Výsadou Halle Berry ovšem je, že i na snímky typu Catwoman se chodili muži dívat. Především kvůli ní.

Jennifer Aniston

magazin.cz
Jedna z nejpopulárnějších hereček poslední doby s sebou vláčí stigma bývalky Brada Pitta. Jakmile to muži zjistí, začnou se s tímto idolem srovnávat a mnoho z nich se dobere k výsledku typu: „když jí nestačil on, tak jak bych mohl já?“.

Ale kdo ví, třeba Brada nechala právě kvůli jeho neodolatelnosti. Před časem si ke všemu začala s Vincem Vaughnem, což žádný krasavec není. Pravdou je, že jim to vydrželo jen pár týdnů.

Dita von Teese

magazin.cz
Možná ji neznáte, protože nepasuje do klasického obrázku médii propírané herečky, nicméně proslavila se hned dvakrát.

V užším kruhu je ceněna jako alternativní umělkyně, která razí styl oblékání dvacátých a třicátých let minulého století, obyčejný člověk ji pak mohl zaregistrovat kvůli jejímu sňatku s bláznivým zpěvákem Marilynem Mansonem.

Přestože je Dita nejspíš taky lehce ujetá, bude to mít s metalovým satanistou asi těžké. Rozvod je tak možná na spadnutí. A kdo holduje retrofetiši, měl by mít jasno.

Angelina Jolie

magazin.cz
Možná nejsmyslnější herečka současného Hollywoodu se rozvedla už dvakrát. Volná sice není, protože randí s Bradem Pittem, se kterým navíc adoptuje africké sirotky o stošest, sem tam ale médii proběhne zpráva, že to mezi nejžhavějším hereckým párem tak úplně neklape.

Uvidíme, třeba se Angelina již brzy ocitne v hledáčku všech těch povalečů, kteří vsadili všechno na jedinou kartu – vetřít se do přízně bohaté a krásné celebrity. Angelina je prostě symbol sexuality a mužskou fantazii jen tak burcovat nepřestane. A abychom nezapomněli – točí výborné filmy.

Pamela Anderson

magazin.cz
Někdejší sen mnoha mužů se pomalu začíná rozpadat. Co si budeme povídat, Pamela už zdaleka není co bývala. Přesto je těžké ji z tohoto přehledu vynechat, už jen proto, že by mělo být relativně snadné ji dostat. Vždyť její manželské eskapády, rozvody a zase další sňatky s těmi samými násilníky stíhá málokterý čtenář bulváru.

Máte-li tak smysl pro nostalgii a kazety se všemi díly Pobřežní hlídky, můžete to zkusit.

Co na to říkáte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49